مدیرعامل اتحادیه تشکل های قرآنی کشور از انجام پیگیری های متعدد برای افزایش اعتبارات قرآنی خبر داد و گفت: از مجلس قول گرفته ایم تا بیمه فعالان جامعه قرآنی همانند بیمه اقشار کم درآمد از جمله قالیبافان، دیده شود و تحت حمایت دولت قرار بگیرند.
جلسه همایش توانمندسازی مدیران موسسات فرهنگی قرآن و عترت خراسان جنوبی با حضور حسن محمدی مدیرعامل اتحادیه تشکل های قرآنی کشور و ناصر نبی زاده مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان صبح پنجشنبه ۲۸ آذرماه ۹۸ برگزار شد.
محمدی مدیرعامل اتحادیه تشکل های قرآنی کشور در این جلسه با بیان این که بالغ بر ۹۰ درصد مبلغان و مروجان قرآنی از دل این موسسات هستند، هر زمان که مردم در بطن فعالیت ها حضور داشتند، کار با موفقیت به انجام رسیده است. مخصوصا در عرصه های فرهنگی حضور مردمی ، حضور معنادار و اثر گذار می باشد.
وی با اشاره به این که در حوزه های دین و شیوه حکومت اسلامی، توصیه ای جدی به حضور مردم در عرصه های فرهنگی شده است، اضافه کرد: این موضوع در حوزه های قرآنی جدی تر و اثرگذار تر بروز پیدا می کند.
مدیرعامل اتحادیه تشکل های قرآنی کشور با تاکید بر این که نهادهای دولتی و حاکمیتی به دلیل ماهیتی که دارند ، نمی توانند همانند سازمان های مردمی فعالیت داشته باشند، خاطرنشان کرد: دستگاه های حاکمیتی در نقش هدایت کننده و تسهیل کننده ایفای نقش می کنند اما کار اصلی با مردم است.
محمدی به نقش اثرگذار موسسات قرآنی در انجام کارهای راهبردی اشاره کرد و افزود: این در حالیست که متاسفانه در کشور به دلایل متعددی همانند مسایل اقتصادی ، در توزیع اعتبارات نقش نهادهای مردمی نادیده گرفته شده است.
وی با بیان این که سال ۹۰، اعتبارات قرآنی ۹۸ میلیارد تومان بود، ادامه داد: این درحالیست که امسال از بودجه ۱۰۰ میلیاردی مصوب شده ، حتی ریالی محقق نشده است. سال گذشته نیز فقط ۱۷ میلیارد محقق شد.
به گفته وی روند کاهشی اعتبارات به حدی بوده که بودجه فعلی با ۲۰ میلیارد تومان تصویب شده و مشخص نیست چه مقدار از آن محقق خواهد شد.
مدیرعامل اتحادیه تشکل های قرآنی کشور با گلایه از این که بودجه فعلی برای دستگاه عریض و طویل شورای توسعه قرآنی ، ناچیز است اضافه کرد: در این شرایط چاره ای جز فعال سازی ظرفیت های بومی نداریم.
محمدی با اشاره به این که مشکل نبود مکان مناسب برای موسسات قرآنی ، در تمام استان ها دیده می شود، خاطرنشان کرد: تشکیل کمیته ای از سوی نمایندگان فعال موسسات قرآنی و پیگیری واگذاری زمین از این طریق می تواند راه گشا باشد.
وی همچنین خواستار تهیه لیستی از آسیب های آزمون های قرآنی در استان شد و افزود: باید در حوزه فرهنگ سازی وقف قرآنی با همکاری اوقاف و موسسات نیز کار شود زیر اکنون تنها یک درصد از موقوفات کشور قرآنی هستند.
محمدی برگزاری کارگاه های آموزشی را موجب توانمندسازی موسسات قرآنی دانست و بیان کرد: در حال آماده سازی سامانه ای الکترونیک برای برگزاری این کارگاه ها در فضای مجازی نیز هستیم.
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.