دیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی از صدور دفترچه بیمه سلامت برای مددجویان کمیته امداد خبر داد و گفت: ۱۰ هزار نفر از مددجویان استان دفترچه بیمه سلامت دریافت می کنند.
علی اربابی روز شنبه در نشست خبری افزود: تاکنون چهار هزار نفر از مددجویان نسبت به دریافت دفترچه خود اقدام کردهاند.
وی بیان کرد: در حال حاضر عدهای از مددجویان شاید مشمول چند بیمه باشند که این افراد ممکن است در صندوق جدید ثبت نام نکنند یا بیمههای دیگر را لغو کنند.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی اظهار داشت: مددجویان کمیته امداد تا پایان خرداد ماه فرصت دارند با مراجعه به دفاتر پیشخوان نسبت به دریافت دفترچه بیمه سلامت اقدام کنند.
وی با بیان اینکه در این زمینه با ۳۰ دفتر پیشخوان دولت قرداد منعقد شده است ادامه داد: هزینه دفترچه بر عهده کمیته امداد است و نباید هیچگونه وجهی توسط مددجو پرداخت شود.
اربابی عنوان کرد: برای اینکه خدمات بیمه شدگان دچار وقفه و چالش نشود از پزشکان خانواده که تاکنون خدمات ارائه می کردهاند خواستهایم تا پایان خردادماه از کارتهای کنونی کمیته امداد مددجویان استفاده کنند.
وی با بیان اینکه مددجویان برای دریافت دفترچه بیمه سلامت و خدمات درمانی با مشکلی مواجه نخواهند شد یادآور شد: بانک اطلاعات مددجویان در دفاتر پیشخوان موجود است و ظرف نیم ساعت نسبت به صدور دفترچه اقدام میشود.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی گفت: کمکهای موردی که توسط کمیته برای مددجویان انجام میشد ادامه خواهد داشت همچنین سطح خدماتی که به مددجویان ارائه میشد کاهش نخواهد یافت.
وی در ادامه افزود: برای صدور دفترچه بیمه سلامت برای زندانیان و افراد فراد مجهول الهویه نیز مجوزهای لازم اخذ شده است که میتوان حداقل برای خدمات بستری یا اورژانسی بی نام برای این افراد اقدام کرد.
اربابی با اشاره به صدور نسخههای الکترونیک به صورت پایلوت در بشرویه بیان کرد: از ابتدای سال تاکنون چهار هزار نسخه الکترونیک در این شهرستان صادر شد که بیش از ۵۰ درصد در داروخانهها و مراکز درمانی به خدمت تبدیل شد.
وی ادامه داد: در شهرستانهای فردوس و سرایان نیز از ابتدای خردادماه صدور نسخههای الکترونیکی در دستور کار قرار گرفته است که تا دو ماه آینده اجرا خواهد شد.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی به اجرای نظام ارجاع الکترونیک در استان اشاره کرد و گفت: از نیمه دوم سال قبل با تولیت دانشگاه علوم پزشکی و بیمه سلامت نظام ارجاع به صورت پایلوت در شهرستان سرایان در دستور کار قرار گرفت و اکنون در حال اجرا است.
وی با اشاره به تشکیل پرونده الکترونیک در بیمارستانها، تصریح کرد: این طرح در ۱۶ بیمارستان دولتی استان خراسان جنوبی اجرایی خواهد شد و برای گام نخست این مهم در بیمارستان رازی بیرجند اجرا میشود.
اربابی با بیان اینکه پارسال بیش از ۱۵ درصد هزینههای بیمه سلامت کنترل و کاهش یافت یادآور شد: این در حالی است که خدمات محدود نشده است بلکه فقط هزینههای اضافی کاهش یافته است.
وی ادامه داد: مطالبات بخش دولتی سازمان بیمه سلامت نیز تا پایان آبان ۹۷ و بخش خصوصی تا پایان آذرماه سال گذشته پرداخت شده است.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی اضافه کرد: در مجموع امسال خیلی عقب افتادگی مطالبات نداریم اما از آنجایی که بیمه سلامت به اعتبارات دولتی متصل است اگر به موقع تخصیص نیابد با مشکل مواجه خواهیم شد.