مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی گفت: هزینه های بیمه سلامت با وجود مشکلات اقتصادی سال ۹۷ در استان نسبت به سال قبل از آن، حدود ۲۰ درصد کاهش یافت.
دکتر علی اربابی روز یکشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی و امام جمعه بیرجند افزود: برای کاهش هزینه های بیمه سلامت اقدامات خوبی سال ۹۶ در استان با همکاری و مشارکت موسسه های طرف قرارداد، بیمارستان ها، داروخانه ها و اطلاع رسانی درست انجام شد.
وی بیان کرد: اگر قرار است هزینه ای برای درمان پرداخت کنیم باید در جایگاه درست آن و بر مبنای نیاز درمانی مردم و نه بر مبنای منافع مالی پزشکان یا درخواست نادرست مراجعه کننده باشد.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی اظهار داشت: کاهش هزینه های بیمه سلامت هیچ گونه تنگنا یا مانعی برای خدمات رسانی مطلوب به مردم ایجاد نکرد فقط هزینه های اضافی حذف شد.
وی گفت: اقدامات مورد نیاز برای کاهش هزینه های اضافی بیمه سلامت امسال نیز با قوت مانند سال گذشته دنبال خواهد شد.
اربابی افزود: معتقدیم بحث درمان مردم به سمت بهینه شدن هنوز خیلی جا دارد و هدرفت منابع در این موضوع زیاد است لذا بیمه ها و سازمان هایی مانند بیمه سلامت در این زمینه خیلی می توانند کمک کنند.
وی اظهار داشت: رویکرد نظام جمهوری اسلامی، مجلس و دولت به سازمان بیمه سلامت فقط رویکرد بیمه ای نبوده بلکه این سازمان به نوعی سازمانی برای حمایت از مردم دیده شده است.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی با بیان اینکه عمده جمعیت زیرپوشش بیمه سلامت محرومان هستند گفت: از ۴۷۰ هزار نفر بیمه شده سلامت در استان حدود ۳۷۰ هزار نفر روستایی هستند که دفترچه های بیمه به صورت رایگان در اختیارشان قرار گرفته و از خدمات این سازمان بهره مند می شوند.
وی بیان کرد: براساس گزارش تهیه شده بیش از ۹۰ درصد مردم از خدمات بیمه سلامت احساس رضایتمندی کرده اند.
اربابی گفت: در بودجه سال ۹۸ بیمه شدگان کمیته امداد که خدمات درمانی را از همان نهاد دریافت می کردند به سازمان بیمه سلامت ملحق شدند.
وی افزود: امید است بتوانیم با درایت همه همکاران سازمان و نهادهای بالادستی با تامین منابع مورد نیاز و درایت در مدیریت بیش از گذشته به این قشر خدمات ارایه کرده و رضایتمندی بیشتر مردم را فراهم کنیم.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی گفت: این نظام متعلق به مردم به ویژه قشر محرومان است و ما به عنوان کارگزاران این سیستم وظیفه داریم به تعهدات خود عمل کنیم و رفتاری نداشته باشیم که سبب نارضایتی یا خسران مردم شود.
وی بیان کرد: پیشانی کار ما در سال جاری توسعه دولت الکترونیک در حوزه بیمه است که پایان سال گذشته استارت نسخ الکترونیک سرپایی در استان زده شد و امسال این موضوع را توسعه و عملیاتی خواهیم کرد.
اربابی با بیان اینکه توسعه نسخ الکترونیکی تاثیر بسزایی در بهینه کردن درمان خواهد داشت گفت: اسناد بستری نیز تاکنون در بیمارستان ها به صورت دستی انجام شده که الکترونیکی خواهد شد.