– ۱۴ بهره بردار برتر کشوری و ۴۶ منتخب استانی در بخش کشاورزی خراسان جنوبی روز دوشنبه در آیینی با حضور معاون زراعت وزارت جهاد کشاورزی و استاندار تجلیل شدند.

مدیر هماهنگی ترویج جهاد کشاورزی خراسان جنوبی روز دوشنبه در این آیین گفت: یکی از مهمترین برنامه های مدیریت ترویج شناسایی و معرفی تولیدکنندگان برتر و الگوهای موفق بخش کشاورزی بر اساس شاخص افزایش تولید در واحد سطح، کاهش مصرف آب، سلامت و کیفیت تولید، تلفیق دانش بومی و تکنولوژی نوین است.
شراره شیبانی افزود: هدف این برنامه ارج نهادن به زحمات تلاشگران کشاورزی، ایجاد انگیزه و رقابت سالم بین سایر بهره برداران بخش کشاورزی است که هر ساله در مراسمی تجلیل می شوند.
وی ادامه داد: در همین راستا کمیته فنی انتخاب و معرفی تولیدکنندگان برتر بخش کشاورزی متشکل از نمایندگان بخش های فنی و تخصصی به دبیری مدیریت ترویج در استان و کمیته اجرایی به دبیری اداره آموزش و ترویج شهرستان ها تشکیل می شود.
مدیر هماهنگی ترویج جهاد کشاورزی خراسان جنوبی اضافه کرد: این کمیته در بازه زمانی یک ساله وظیفه پیگیری فرایند انتخاب نمونه ها را بر عهده دارد تهیه و تکمیل پرسشنامه های مربوطه، بازدیدهای میدانی، کل گیری، ثبت رکورد و بالاخره ارزیابی داوری و انتخاب نهایی از مهمترین فعالیت های کمیته شناسایی و معرفی تولید کنندگان برتر است.
وی عنوان کرد: افراد واجد شرایط از سطح دهستان ها توسط کارشناسان مروج پهنه شناسایی شده و به سطح شهرستان و استان معرفی می شوند و در صورت کسب امتیازات لازم به سطح ملی معرفی می شوند.
شیبانی یادآور شد: امسال ۲۲۹ پرونده از مدیریت های جهاد کشاورزی شهرستان ها به ستاد استان برای بررسی ارسال شد که بیشترین آنها در حوزه تولیدات دامی با ۵۳ فقره و کمترین شیلات و آبزیان با هفت فقره بوده است.
وی افزود: پس از بررسی های نهایی این پرونده ها، ۴۶ نفر تولید کننده برتر در سطح استان انتخاب شدند که از این تعداد ۳۹ نفر مرد و مابقی زن هستند.
مدیر هماهنگی ترویج جهاد کشاورزی خراسان جنوبی اظهار داشت: شهرستان بیرجند با هفت نفر بیشترین و شهرستان درمیان با یک نفر کمترین تولید کننده استانی را به خود اختصاص داده است.
وی گفت: در سطح ملی امسال ۵۶ پرونده از تولیدکنندگان بخش کشاورزی به ستاد مرکزی در معاونت آموزش و ترویج وزارت جهاد کشاورزی ارسال شد که پس از بررسی پرونده ها و بازدیدهای میدانی ۱۴ نفر از تولیدکنندگان استان موفق به کسب رتبه ملی شدند که از نظر تعداد منتخبین رتبه دوم کشوری را در بین استان ها کسب کردند.
شیبانی بیان کرد: تشویق و ترغیب تولیدکنندگان به امر سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، فراهم کردن زمینه رقابت سازنده و سالم بین تولیدکنندگان بخش کشاورزی و معرفی الگوهای موفق و مناسب از مهمترین اهداف برگزاری آیین تجلیل از نمونه های بخش کشاورزی است.
وی بکارگیری بهینه فناوری های سودمند، ارتقای اقتصاد خانوار روستایی و عشایری و گسترش فرصت های شغلی درآمدزا از دیگر اهداف برگزاری این آیین ذکر کرد.

۰ ۰ votes
امتیازدهی به مقاله