مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی از اجرای طرح تامین مالی خرد با هدف توانمندسازی، توسعه کسب و کارهای خرد و بهبود معیشت روستایی، برای افراد کمتر برخوردار و محروم به ویژه زنان و جوانان در روستاهای خراسان جنوبی خبر داد.
امروز ۲۴ اردیبهشت در کارگروه تخصصی زنان و خانواده استان اظهار کرد: ۱۳۵۰ نفر در استان از بیمه اجتماعی زنان سرپرست خانوار روستایی و عشایری برخوردار شدند.

وی با بیان اینکه سال گذشته آموزش‌ مهارت‌های زندگی ویژه زنان سرپرست خانوار و اعضای خانواده برگزار شده است، گفت: همچنین ۶۸۸ نفر نیز در استان از بیمه اجتماعی زنان سرپرست خانوار شهری بهره مند شده‌اند.

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی افزود: در سال گذشته ۳۵۴ خانواده توسط مراکز دولتی و غیردولتی توانمند و از چرخه حمایت‌های مالی مستمر سازمان بهزیستی خارج شدند.

عرب نژاد تصریح کرد: یک میلیارد و ۲۰۳ میلیون و ۶۰۰ هزار ریال در راستای توانمندسازی زنان سرپرست خانوار اعتبار پرداخت شده است.

وی ادامه داد: هفت کلینیک مددکاری، ۱۶ موسسه خیریه و سه مجتمع خصوصی تحت قرارداد سازمان بهزیستی هستند و در مجموع سال گذشته ۷۶ مورد بازدید از مراکز غیردولتی انجام شده است.

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: طرح تامین مالی خرد با هدف توانمندسازی، توسعه کسب و کارهای خرد و بهبود معیشت روستایی، برای افراد کمتر برخوردار و محروم به ویژه زنان و جوانان در روستاهای کشور در حال اجرا است.

عرب نژاد اظهار کرد: اداره کل بهزیستی استان نیز پس از بررسی و برگزاری جلسات متعدد با بخش غیردولتی(کلینیک‌های مددکاری تحت نظارت و موسسه تاک) از سه ماهه پایانی سال ۹۶ نسبت به اجرای طرح مذکور از طریق عقد قرارداد همکاری با موسسه تاک(مجری طرح در کشور) و کلینیک‌های مددکاری(مجریان محلی) به صورت سه ساله اقدام کرده است.

وی افزود: برش تخصیص یافته از بهزیستی کشور برای استان تعداد ۱۵۰ گروه است که برای مدت سه سال تعیین شده و شهرستان‌های مجری طرح که اغلب از بین مناطق محروم استان با هدف کمک به بهبود معیشت افراد و توسعه کسب‌وکارهای خرد انتخاب شده‌اند، شامل شهرهای قاین، درمیان، نهبندان و زیرکوه است.

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی گفت: مجموع اعتبار مورد نیاز برای اجرای طرح در بازه زمانی از سال ۹۶ تا سال ۹۹ طبق قراردادهای منعقد فی مابین بهزیستی و موسسه تاک و کلینیک‌های مددکاری مبلغ ۱۰ میلیارد و ۹۵ میلیون ریال است که تاکنون مبلغ ۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال به خراسان جنوبی اختصاص یافته است.

عرب نژاد بیان کرد: توانمندسازی اعضای گروه، توسعه و گسترش، کسب و کارهای خرد در روستاها، بهبود وضعیت معیشت افراد عضو گروه‌های خودیار، توانمندسازی زنان و جوانان روستایی، استفاده از امکانات و فرصت‌های روستا به منظور کاهش مهاجرت و بهره مندی از خدمات غیرمالی از جمله اهداف و مزایای طرح تامین مالی خرد است.

۰ ۰ votes
امتیازدهی به مقاله