?معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی گفت: بسیاری از مشکلات چنانچه توسط مردم حل شود اثرات ماندگارتری دارد لذا تشکلات مردم نهاد بهترین ظرفیت برای حل آسیبهای اجتماعی است.
؛ سید محمدرضا طالبی در نشست شورای اجتماعی خراسان جنوبی با موضوع بررسی وضعیت حاشیه نشینی اظهار کرد: قرارگاههای مقابله با آسیبهای اجتماعی با رویکرد مردمی تشکیل شده و بسیج و سپاه هم ظرفیتهای خوبی دارند که با حداقل اعتبارات کارهای بزرگی انجام داده اند لذا در این زمینه نیز میتوانند مؤثر عمل کنند.
?وی افزود: در راستای حل آسیب های اجتماعی فارغ از کارهای تخصصی، در زمینه اقدامات فرهنگی، همپوشانی دستگاههای متولی به نحو احسن باید شکل بگیرد.
?معاون استاندار گفت: انتظار می رود با تعامل و پرهیز از موازی کاری اعتبارات به شکلی هزینه شود که شاهد بهترین بهره وری باشیم.
?طالبی بر تشکیل قرارگاههای شهرستانی کاهش آسیبهای اجتماعی تأکید کرد و افزود: در برخی مواقع وظایف ذاتی دستگاههای اجرایی، در اجرای برنامهها گزارش میشود در صورتی که باید محلات به طور ویژه دیده شوند و مدیران به شکل فوق برنامه، پای کار باشند.
?وی با اشاره به اینکه آموزشهای فنی و حرفهای در محلات هدف، باید مورد توجه قرار گیرد، ادامه داد: گشت های پلیس در محلات حاشیهنشینی باید بیشتر شود.
?به گفته وی؛ بازماندگان از تحصیل در محلات و مناطق حاشیه نشین باید شناسایی شوند تا به عرصه تحصیل بازگردند.
?معاون استاندار عنوان کرد: اعتیاد به مواد مخدر عامل اصلی بسیاری از معضلات اجتماعی است و باید در این راستا ویژهتر کار شود.
?طالبی افزود: پذیرش افراد معتاد و متکدیان برای درمان باید با تعهد انجام شود که در صورت تکرار آسیب از سوی افراد، ارائه خدمات اجتماعی به آنها حذف شود.
?وی تأکید کرد: ارائه خدمات درمان اعتیاد باید در محدوده زمانی مشخص باشد تا به نتیجه مثبت منتهی شود در غیر اینصورت باید با فرد به عنوان مجرم رفتار کرد.
?معاون استاندار با اشاره به اینکه قوانین خوبی در مقابله با آسیبهای اجتماعی وجود ندارد، ادامه داد: مشکل اینجاست که هرگز قانون به خوبی اجرایی نمیشود لذا باید آنچه در قانون جرم شناخته شده به طور جدی دنبال شود.
?طالبی بر ایجاد زیرساختهای ورزشی در محلات کم برخوردار و مناطق حاشیه نشینی تأکید کرد و گفت: این خدمات در حوزه ورزش اثرگذار و ماندگار است که باید به خوبی از سطح کشور پیگیری شود.
?وی عنوان کرد: به صورت مصداقی باید مشخص شود در محله هدف چه نوع آسیبی احصا شده و چه اقداماتی برای رفع آن انجام گرفته است.
?فرماندار بیرجند هم با بیان اینکه محلات کم برخوردار شهر بیرجند از آسیبهای متعدد اجتماعی رنج می برند، گفت: ۲ سال گذشته در قالب طرح بازآفرینی شهری اقدامات خوبی انجام شده است.
?علی فاضلی فرد با انتقاد از اقدامات جزیرهای در محلات حاشیه نشینی افزود: کانونهای محلات باید تشکیل و با مشارکت مردم برنامهها را اجرایی کرد و اقدامات دستگاههای اجرایی هم به سمت همافزایی پیش برود.
?وی با اشاره به افزایش سرقتها در برخی محلات ادامه داد: با اقدامات جزیرهای نمیتوان نتایج خوبی از برنامه ها گرفت لذا باید آسیبها را شناسایی کنیم و به شکل هدفمند دنبال رفع این معضلات باشیم.
نویسنده ،خبرنگار و سردبیر: ا .حسن پور
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.