مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: ۴۳ پروژه آموزشی و ورزشی شامل مدرسه، سالن تمرین، نمازخانه و ۱۱۲ کلاس در استان قابل افتتاح است که با بهرهبرداری از آنها ۱۷ هزار و ۲۰۰ متر مربع به فضاهای در اختیار آموزش و پرورش افزوده میشود.
سید علیرضا موسوینژاد در نشست شورای آموزش و پرورش خراسان جنوبی که با حضور استاندار خراسان جنوبی برگزار شد افزود: افتتاح پروژهها با حضور خیران مدرسهساز برنامهریزی شده که به تناوب در طول سال به بهرهبرداری میرسد.
وی اظهار کرد: برنامهریزی لازم برای افتتاح پروژههای شهرستان بیرجند با حضور وزیر آموزش و پرورش انجام شده و امیدوایم بهزودی شاهد برگزاری این آیین باشیم.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی ادامه داد: امضای تفاهم نامه ساخت ۲۷ مدرسه در سایتهای نهضت ملی مسکن از مصوبات قبلی شورای اموزش و پرورش استان بوده که پیگیریهایی برای احداث ۱۲ مدرسه از سطوح ملی انجام شده است.
وی با اشاره به افتتاح پروژه مهر در استان افزود: با همافزایی و همکاری دستگاههای اجرایی، افراد حقیقی و حقوقی این پروژه به خوبی در استان اجرایی شد و برنامهای تحت عنوان” به افق مدرسه” با همکاری صدا و سیما شروع شده که تا پایان سال تحصیلی ادامه دارد.
موسوی نژاد بیان کرد: البته پروژه مهر سال تحصیلی جدید خراسان جنوبی تحت تاثیر حادثه معدن قرار گرفت اما افتتاح چند مدرسه روز اول مهر خاطرات شیرینی در حوزه آموزش و پرورش ثبت کرد.
وی افزود: بیش از ۲۷ میلیارد ریال هزینه برای برنامه عملیاتی امن سازی نرم افزاری مدارس و اداره کل آموزش و پرورش و مقابله با حملات سایبری برآورد شده که نیازمند کمک از سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان هستیم.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی در ادامه آمار دانش آموزان استثنایی استان را هزار و ۴۰۷ نفر اعلام کرد و گفت: ۹۰ میلیارد ریال هزینه ایاب و ذهاب این دانشآموزان در طول سال تحصیلی برآورد شده که باید پرداخت شود.
وی با اشاره به کمک ۵۰ میلیارد ریالی سازمان آموزش و پرورش استثنایی در این خصوص بیان کرد: ۴۰ میلیارد ریال کسری بودجه در این زمینه داریم که باید توسط بهزیستی و شهرداریها تامین شود و آیین نامه آن هم ابلاغ شده است.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی هم گفت: پویش جهاد علمی دبیرستان البرز به پیامرسان شاد منتقل شده و تمام دانشآموزان میتوانند از تدریس معلمان تهران به صورت برخط بهره ببرند.
سید مهدی نبوی ثالث در ادامه با اشاره به اجرای طرح آموزش یک مهارت ویژه دانش آموزان متوسطه اول و دوم ادامه داد: در این طرح یک شغل برای هر دانشآموز با استفاده از ظرفیت برنامه درسی رسمی و غیر رسمی از طریق فیلم و کلیپ آموزش مهارتی ارائه شود.
وی یادآور شد: برای سال اول ۱۰ درصد دانش آموزان هدفگذاری شدهاند و امیدواریم همزمان با پایان تحصیلات متوسطه گواهینامه مهارت هم دریافت کنند.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه ۲۳ عنوان رشته مهارتی برای این طرح پیشبینی شده است افزود: مربیان طرح از بین دبیران رسمی آموزش و پرورش، هنر آموزان هنرستانها، هنرجویان منتخب و والدین دانش آموزان خواهند بود.
وی با اشاره به اینکه تامین منابع مالی از مهمترین چالشها بوده که نیازمند همافزایی اعضای شورای آموزش و پرورش هستیم گفت: امسال در هر سه پایه دهم، یازدهم و دوازدهم امتحانات نهایی برگزار شد و ۸۵ میلیون برگه به صورت الکترونیکی صادر کردیم.
نبوی ثالث افزود: جایگاه استان در امتحانات نهایی رشته علوم انسانی در سه پایه، سوم کشوری شده، در رشته ریاضی و علوم تجربی دوم و در رشته علوم و معارف اسلامی چهارم کشوری هستیم.
وی توسعه علوم انسانی در مدارس روستایی را ضروری دانست و گفت: وجود مدارس با جمعیت پایین دانشآموزی موجب افت کیفی تحصیل میشود لذا با تشویق دانشآموزان به مدارس شبانهروزی میتوانیم شاهد کیفیت آموزش رشتههای تحصیلی باشیم.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی ادامه داد: تحلیلهای آماری نشان میدهد که دانش آموزان خراسان جنوبی در تمام پایهها حدود دو نمره از میانگین کشوری بالاتر هستند اما بیشتر در درس زبان انگلیسی و فیزیک ضعف داریم.
وی تاکید کرد: امسال ۱۲۸ دانش آموز رتبههای زیر هزار کنکور سراسری در بیرجند هم با همکاری شهرداری تجلیل شدند.
نبوی ثالث با بیان اینکه از سه سال گذشته تاکنون رتبههای کنکور در استان توزیع شده است گفت: این مسئله سهم شهرستانها در رتبههای کنکور را افزایش داده و امید است به عدالت آموزشی نزدیک شویم.
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.