معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: ۱۱۵ کودکستان بدون مجوز رسمی در استان شناسایی شده است که با همکاری اداره اماکن نسبت به پلمب آنها اقدام میشود.
مهدی حسنی افزود: از اسفند ۱۳۹۹ مطابق مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش، صدور جواز فعالیت کودکستان جزو وظایف سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک قرار گرفت و مدت زمانی برای بهروز رسانی و تطبیق مجوزها تعیین شد.
وی با اشاره به اینکه تاکنون ۴۳۴ کودکستان در استان موفق به دریافت مجوز از سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک شده اند گفت: والدین میتوانند با مراجعه به سامانه کودکستانیاب از مهدهای دارای مجوز، مختصات شهری، هزینه شهریه، ظرفیت پذیرش مطلع شوند.
معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با تاکید بر ضرورت استمرار نظارتها بر عملکرد و فعالیت کودکستانهای مجوزدار ادامه داد: ۷۵ راهبر برای نظارت بر مدارس روستایی و کمپایه در استان فعال هستند که بیش از هزار بازدید سال گذشته انجام دادند.
وی بیان کرد: حدود ۵۰ نفر هم در قالب سرگروهها و گروههای ارزیابی، نظارت بر پیش دبستانی در شهرها را به عهده دارند.
حسنی گفت: کودکستان دوره اول از تولد تا سه سال و کودکستان دوره دوم چهار و پنج سال را تحت عنوان پیش ۱ و ۲ آموزش میدهد که امتیاز بندی آنها از سال گذشته شروع شد و بر اساس شاخصهای در نظر گرفته شده، درجه بندی میشوند.
وی یادآور شد: درخصوص استانداردسازی سامانههای گرمایشی کودکستانها طبق فرم بازدید شاخصهایی مورد بررسی قرار میگیرد و اگر گزارشی برسد، اقدامات لازم باید توسط موسس انجام شود.
معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: حداقل و حداکثر شهریه کودکستانها در روستاها و شهرها متفاوت بوده و پیشنهاد دهکبندی، اعمال تخفیف و بستههای حمایتی در کودکستانها به وزارت مربوطه ابلاغ شده است.
وی ادامه داد: نرخ هر کودکستان بر اساس تعداد نوآموز، متراژ فضا، تعداد نیرو، حق بیمه و تاییدیههایی که به لحاظ زیرساختی باید مکان داشته باشد، مشخص میشود.
نویسنده ،خبرنگار و سردبیر: ا .حسن پور
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.