بیست و نهمین جلسه شورای معاونین اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی با حضور مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری در راستای بررسی روش های توسعه فرهنگ و هنر استان برگزار شد.
ب عباسعلی بهاری مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری در این جلسه که صبح دوشنبه ۱۸ آذرماه ۹۸، برگزار گردید، عنوان کرد: برنامه های فرهنگی در استان به صورت جزیره ای انجام می گیرد، لذا آمادگی داریم با هم فکری و هم افزایی بیشتر در جهت توسعه فرهنگ و هنر خراسان جنوبی اقدام کنیم.
وی با تاکید بر این که باید به نخبگان استان توجه بیشتری شود، ادامه داد : استاندار خراسان جنوبی نیز دغدغه فرهنگی دارند و این فرصت مغتنمی است تا در راه توسعه فرهنگ و هنر و ساختار های فرهنگی گام های بلندی برداریم.
حضور تاثیرگذار مفاخر، مشاهیر، نویسندگان و مولفان به عنوان جلوه های تمدنی خراسان جنوبی
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی نیز با بیان این که ظرفیت های فرهنگی استان گسترده و وسیع است، خاطرنشان کرد: البته هنوز به بروز و ظهور کامل نرسیده و باید گام های گسترده تری در این حوزه برداشته شود.
ناصرنبی زاده با اشاره به حضور تاثیرگذار مفاخر، مشاهیر، نویسندگان و مولفان به عنوان جلوه های تمدنی خراسان جنوبی اضافه کرد: شوق و هیجان گسترده مردم این استان در جهت ارتقاء فرهنگی خراسان جنوبی مشهود است..
به گفته وی در حوزه کتاب، کار برای انجام بسیار است و معتقدم می توان این استان را به عنوان پایتخت کتاب ایران معرفی کرد
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین بر افزایش زیرساخت های فرهنگی و هنری، نواها و آواهای استان تاکید کرد و افزود: مطبوعات خراسان جنوبی نیز ظرفیت بالایی دارند و توجه بیشتری را میطلبد.
در ادامه جلسه نبی زاده به انتصاب عباسعلی بهاری به عنوان مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اشاره کرد و یادآور شد: این انتصاب می تواند به رونق فضاهای اجتماعی ، فرهنگی و هنری استان کمک شایانی انجام دهد.
وی با بیان این که نقش حوزه های راهبردی و حاکمیتی در بخش های فرهنگی ممتاز خواهد بود، ادامه داد: اگر بتوانیم اتکای شایسته ای به حوزه های حاکمیتی داشته باشیم، انجام کارهای فرهنگی و هنری بی شک راحت تر خواهد بود.
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.