به گزارش خبر و هنر، در راستای اجرای طرح نظارتی پایش کمیت واحدهای تولیدی، بررسی کمیت فرآورده در یکی از واحدهای تولیدی زعفران قاین با حضور مسئولان استانی انجام شد.

مصطفی بذری، مدیرکل استاندارد خراسان جنوبی در حاشیه این بازدید اظهار داشت: طرح پیش‌بسته‌بندی از سال ۱۴۰۱ با هدف صحه‌گذاری هویت و کمیت فرآورده‌ها آغاز شده و از تیرماه ۱۴۰۳ تحت نظارت مستقیم اداره کل استاندارد ادامه یافته است.

وی افزود: تاکنون بیش از ۲۷ هزار و ۶۰۰ نمونه شامل ۷۶۰۰ نمونه از سطح بازار و ۲۰ هزار نمونه از واحدهای تولیدی مورد آزمون قرار گرفته که مربوط به ۳۸۱ فرآورده از ۲۵ واحد تولیدی استان است.

بذری تصریح کرد: در سال ۱۴۰۱ میزان کم‌فروشی واحدهای تولیدی استان ۱۴.۶ درصد و مردودی فرآورده‌ها ۴۲ درصد گزارش شده بود که اکنون این رقم‌ها به نزدیک صفر رسیده است.

مدیرکل استاندارد خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: اجرای این طرح با هدف شفاف‌سازی، ارتقای اعتماد عمومی و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان همچنان ادامه خواهد داشت.

نویسنده ،خبرنگار و سردبیر: ا .حسن پور