#خبر_و_هنر
#خراسان_جنوبی
#khabar_va_honar
#southern_Khorasan
#Birjand
#khabarvahonar
#خبر_و_هنر #خبروهنر
#خبر_هنر #خبر #اخبار #هنر #فرهنگ
#بیرجند #قاین #طبس #فردوس #سرایان #نهبندان #خوسف #بشرویه #زیرکوه #درمیان #سربیشه
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان جنوبی گفت: پرونده ثبت جهانی کاروانسراهای خراسان جنوبی تکمیل و به سازمان یونسکو ارسال شد و اواخر تیرماه جاری، کارشناسان یونسکو برای بررسی اقدام خواهند کرد.
هادی شاهوردی کرد: کویر لوت مهمترین ظرفیت گردشگری خراسان جنوبی، ایران و جهان است که باید از آن بهره گرفت.
وی با بیان اینکه در شهرستان فردوس نیز به دنبال ایجاد آبگرم معدنی جدید با جذب سرمایهگذار هستیم، افزود: در ۱۱ شهرستان استان رشتههای صنایعدستی خاص را بهطور جامع تحت حمایتهای آموزشی و پشتیبانی قرار دادهایم تا بتوانیمک به بازارهای داخلی و خارجی دست یابیم.
وی آثار تاریخی را بعد دیگری از گردشگری استان نامید و با اشاره به ارزیابی ارزیابان یونسکو از کاروانسراهای استان برای ثبت جهانی، تصریح کرد: کاروانسراهای خراسان جنوبی در سطح کشور و جهان بینظیر است که امیدواریم در اواخر تیرماه ثبت جهانی این آثار فاخر و ارزشمند با نظر کارشناسان یونسکو رقم بخورد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان جنوبی با بیان اینکه هم اکنون کار پروندههای ثبت جهانی کاروانسراهای سرایان و طبس و همچنین آسبادهای در شهرستانهای درمیان و نهبندان در حال انجام است، بیان کرد: ۹۳ درصد آسبادهای ایران در خراسان جنوبی وجود داشته و پرونده ثبت جهانی آسبادهای استان نیز در حال تکمیل شدن است.
وی اظهار کرد: قلعهها، خانهها و مساجد تاریخی ارزشمندی در استان وجود دارد که در تلاش هستیم تا هر چه سریعتر این ظرفیتهای بزرگ را نیز در آیندهای نزدیک به ثبت جهانی برسانیم.
شاهوردی ادامه داد: خراسان جنوبی استانی بکر در حوزههای مختلف گردشگری و صنایعدستی است که با سرمایهگذاری در این زمینه میتوانیم زمینه جذب گردشگر، اشتغال و اقتصاد جامعه محلی را فراهم کنیم.
وی یادآور شد: ۹۸۲ اثر ثبتی غیرمنقول و منقول معنوی و طبیعی در سطح استان به ثبت رسیده که از این تعداد ۷۸۹ اثر غیرمنقول، ۱۸ اثر منقول، ۹۵ اثر معنوی و ۸۰ اثر طبیعی هستند.
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.