مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان ‌جنوبی از آموزش حدود ۴۰۰ نفر در استان در قالب طرح مهارت‌آموزی در محیط واقعی خبر داد.

حسین خوش‌آیند گفت : مهارت‌آموزی در محیط واقعی یکی از روش‌های آموزش فنی و حرفه‌ای است که طی آن مهارت و شایستگی‌های مورد نیاز در چارچوب استانداردهای آموزشی از مربی به مهارت آموز همزمان با فرآیند تولید محصول و ارائه خدمت منتقل می‌شود.

وی با اشاره به پیشینه این طرح، افزود: آشنایی با محیط کسب و کار، کسب تجربه و آماده سازی و ایجاد خودباوری در مهارت آموز برای ورود به عرصه اشتغال و کارآفرینی و حفظ و پایداری مشاغل سنتی و بومی خصوصاً در صنایع دستی از اهداف این طرح است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان ‌جنوبی بیان کرد: این طرح در واقع یکی از شیوه‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای است که در آن، کارآموز همزمان با تولید محصول یا خدمات در محیط کار واقعی زیر نظر استادکار آموزش می‌بیند.

خوش‌آیند با اشاره به اینکه در این طرح، آموزش همراه با تولید عملی محصول یا خدمت صورت می‌گیرد، تصریح کرد: باتوجه به سهمیه خراسان جنوبی، تا پایان امسال باید ۵۸۰ نفر  در استان در قالب این طرح ساماندهی شده و آموزش ببیند.

وی با بیان اینکه تاکنون حدود ۴۰۰ نفر را در استان آموزش دادیم، افزود: کارگاه ‌هایی که در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند، کارگاه‌هایی است که در بخش خصوصی فعالیت می‌کنند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان ‌جنوبی بیان کرد: فنی و حرفه ‌ای، کارگاه‌های بخش خصوصی در استان که قابلیت اجرای طرح را دارند و افرادی که متقاضی محیط کار واقعی هستند را به یکدیگر وصل می ‌کند.

خوش‌آیند ادامه داد: کارآموز در محیط کار واقعی همزمان با تولید محصول یا خدمات توانمند شده و می ‌تواند کسب و کاری راه اندازی کند.

وی یادآور شد: ثبت نام در این طرح محدودیتی نداشته و متقاضیان می ‌توانند با مراجعه به سامانه سازمان فنی و حرفه‌ای و یا مراجعه حضوری به مراکز فنی ‌حرفه‌ای شهرستان‌ها در این طرح ثبت نام کنند.

۰ ۰ votes
امتیازدهی به مقاله