پنج طرح بهداشت و درمان در شهرستان قاینات روز پنجشنبه با حضور سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به بهره برداری رسید.
کلینیک تخصص مرکز آموزشی درمانی شهدا با اعتبار ۲۰ میلیارد و ۶۰۳ میلیون ریال و زیربنای ۷۸۰ مترمربع و ساختمان کلینیک غربالگری سرطان با ۵۷۵ مترمربع زیربنا و اعتبار ۱۳ میلیارد و ۵۴۷ میلیون ریال افتتاح شد.
این کلینیک تخصصی با جراح عمومی، متخصص مغز و اعصاب، ارتوپد، چشم، جراح مغز و اعصاب، داخلی، اورولوژی و اطفال به بیماران خدمات رسانی می کند.
کلینیک غربالگری سرطان نیز بخش هایی از جمله مامایی، ماموگرافی، اندوسکوپی ، کلونوسکوپی، طب ایرانی، گوش و حلق و بینی، قلب و عروق و سونوگرافی دارد.
همچنین سالن اجتماعات بزرگمهر با زیربنای ۲۵۰ مترمربع و اعتبار پنج میلیارد ریال، مرکز جامع تصویربرداری با زیربنای ۳۵۰ مترمربع و اعتبار چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال و همراه سرای بیماران با ظرفیت ۱۶ تخت و اعتبار سه میلیارد ریال از دیگر طرح هایی است که در سفر وزیر بهداشت افتتاح شد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه افتتاح این طرح ها در جمع خبرنگاران گفت: خوشحالم که در این سفر پروژه های متعددی با همت مسئولان و تلاش دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در قاینات افتتاح شد که امید است سبب خیر و برکت برای استان و شهرستان شود.
سید حسن قاضی زاده هاشمی بیان کرد: امیدوارم افتتاح پروژه های بهداشتی و درمانی در این شهرستان سبب رضایت مردم از خدمات دولت، وزارت بهداشت و حوزه سلامت شود.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: ساخت بیمارستان دوم قاین با تلاش نماینده مردم قاینات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی در خصوص اخذ ردیف بودجه قابل تقدیر است و برای سال ۹۷ پیش بینی شده است.
وی ادامه داد: مشاور در حال طراحی بیمارستان دوم قاین است که در مدت دو یا سه ماه آینده تلاش می شود عملیات اجرایی آن آغاز و تا قبل از پایان سال تعیین تکلیف شود.
قاضی زاده هاشمی یادآور شد: در حال حاضر ۱۲۰ تخت بیمارستانی مصوب در شهرستان قاینات وجود دارد که با بیمارستان دوم ۹۶ تخت دیگر نیز افزوده خواهد شد.
وی افزود: تلاش های ما تنها در قاینات نیست بلکه در اطراف این شهرستان نیز پروژه های بهداشتی درمانی متعددی در دست اقدام است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از ارتقای دانشکده پرستاری شهرستان قاینات خبر داد و گفت: ارتقای این دانشکده نیاز به مراحل متعددی از جمله شورای عالی انقلاب فرهنگی و اخذ مصوبات دارد.
وی گفت: در شرایطی که کشور و دولت و مجلس از نظر اقتصادی در مضیقه قرار دارند توقعات را کنترل کنند نه اینکه افزایش دهند بنابراین در شهرها همه توقعات زیادی از جمله راه اندازی دانشگاه علوم پزشکی دارند مهم این است که خروجی دانشگاه ها ایجاد شغل برای فارغ التحصیلان این دانشگاه باشد.
قاضی زاده هاشمی یادآور شد: در تمامی خانواده ها حداقل یک یا دو نفر تحصیل کرده بیکار وجود دارد بنابراین توسعه کمی حتما بایستی همراه با کیفیت باشد.
وی در ارتباط با مساله ارتقای بیمارستان زیرکوه خراسان جنوبی گفت: این شهرستان مرزی اگر در طرح تحول سلامت کمتر توجه شده یا بی توجهی شده مربوط به بیمه سلامت است که باید پاسخگو باشد با توجه به اینکه رئیس سازمان بیمه سلامت از اهالی این خطه است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: حتما این موضوع را پیگیری می کنم تا در اسرع وقت مشکلات حوزه سلامت این شهرستان نیز کاهش یابد.
معاونت درمان شبکه بهداشت و درمان قاینات با یک بیمارستان ۱۲۰ تختخوابی، ۳۱ متخصص در ۱۹ رشته تخصصی، ۱۷۰ پرستار و ۱۶۰ نیروی پشتیبانی به مردم خدمت رسانی می کند.
دانشکده پرستاری و مامایی و مجتمع آموزش عالی سلامت قاینات با ۵۰۰ دانشجو در هفت رشته کاردانی و کارشناسی، یک مرکز بهیاری با ۶۰ دانش آموز و یک مرکز آموزش بهورزی با ۲۰ کارآموز فعالیت دارند.
اکنون معاونت بهداشتی شبکه بهداشت و درمان قاینات نیز با ۱۹ مرکز جامع سلامت روستایی و شهری، ۱۰ پایگاه بهداشتی و ۵۴ خانه بهداشت روستایی خدمات ارائه می کند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شامگاه چهارشنبه برای انجام سفر ۲ روزه وارد بیرجند شد.
۱۵ طرح بهداشتی، درمان و آموزشی در هفتمین سفر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به خراسان جنوبی افتتاح و عملیات اجرایی ۲ طرح دیگر آغاز می شود. مجموع سرمایه گذاری این طرح ها حدود ۴۰ میلیارد تومان اعلام شده است.
دکتر قاضی زاده هاشمی دیشب پس از ورود به بیرجند پنج طرح حوزه سلامت را در مرکز استان افتتاح و با اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند دیدار کرد.
طرح های بهداشت و درمان خراسان جنوبی امروز (پنجشنبه) با حضور وزیر بهداشت در شهرستان های قاینات و فردوس به بهره برداری رسید.
استان مرزی خراسان جنوبی دارای ۱۳ بیمارستان در ۱۱ شهرستان است که با ۹۵۰ تخت بیمارستانی فعال به بیماران خدمات دهی می کنند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، پیش از این ۶ سفر دیگر به خراسان جنوبی داشته که در این مدت طرح های بهداشتی، درمانی و آموزشی زیادی به بهره برداری رسیده یا اعتبار موردنیاز برخی طرح ها تامین شده است.