رئیس سازمان کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه ۵۰ درصد اعتبارات جبران خسارت سیل به استان خراسان جنوبی اختصاص یافت گفت: در توسعه کشت گلخانهای و آبیاری نوین هیچ محدودیتی نداریم.
غلامرضا قوسی افزود: نیمی از اعتبارت جبران خسارت سیل بر استان اختصاص یافت و ۱۷۵ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه و ۹۵ میلیارد تومان کمک بلاعوض که برای استان ما تسهیل و تاکنون ۵۰ درصد اعتبار اختصاص یافته است.
وی اظهار داشت: در توسعه کشت گلخانهای و آبیاری نوین هیچ محدودیتی نداریم و برای هر هکتار آبیاری تحت فشار ۱۳ میلیون کمک بلاعوض و برای اجرای آبیاری کم فشار ۵۸۰۰ تومان به افرادی که متقاضی اجرای طرح باشند پرداخت میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی تشریح کرد: فرآیندهای لازم در زمینه تسریع پرداخت تسهیلات قرض الحسنه برای جبران خسارت ناشی از سیل در بخش کشاورزی صورت گرفته است و با تعامل و همکاری دنبال پرداخت کامل خسارتها به کشاورزان خسارت دیده واقعی از سیل هستیم.
قوسی با بیان اینکه استخرهای کشاورزی موقعیت مناسبی را برای پرورش آبزیان ایجاد کرده است و از این منابع باید استفاده بهینه کرد افزود: در تأمین بچه ماهی رایزنیهای لازم با شیلات انجام شده است تا به صورت رایگان در اختیار پرورش دهندگان قرار گیرد.
وی عنوان کرد: کشت محصولات آب بر باید به سمت و سوی گلخانهای و محصور شدن پیش برود که تحقق این امر یکی از سیاستهای وزارت جهاد کشاورزی است که همت و تلاش مردم و مسئولان را طلب میکند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه امسال ۱۲۵ هزار و ۷۰۸ تن گندم و جو از اراضی کشاورزی خراسان جنوبی تولید میشود اظهار کرد: سطح زیر کشت گندم در سال زراعی جاری ۱۸ هزار و ۶۸۰ هکتار و سطح زیرکشت جو ۱۹ هزار و ۶۰۵ هکتار بوده است.
غلامرضا قوسی بیان کرد: پیشبینی میشود در سال زراعی جاری ۶۳ هزار و ۷۰۸ تن گندم و ۶۲ هزار تن جو در استان تولید شود که قیمت پایه خرید تضمینی گندم یک هزار و ۷۰۰ تومان و قیمت تضمینی جو یک هزار و ۱۶۳ تومان است.