مهدی حدیدی‌نژاد، معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری بیرجند، گفت: شهرداری طی کمتر از چهار سال گذشته ۷ هزار میلیارد ریال در حوزه ترافیک هزینه کرده و اقدامات گسترده‌ای برای روان‌سازی عبور و مرور شهری انجام داده است. از جمله این اقدامات می‌توان به رفع نقاط حادثه‌خیز، احداث بیش از سه‌هزار مترمربع گذرگاه عابر پیاده و اجرای ۳۵ هزار کیلومتر خط‌کشی معابر هم‌زمان با آغاز سال تحصیلی اشاره کرد.

وی افزود: برگزاری همایش پلیس مدرسه با همکاری پلیس راهور در سه سال گذشته نیز از اقدامات مشترک شهرداری در حوزه فرهنگ ترافیک است و در این همایش‌ها البسه و تجهیزات مورد نیاز به دانش‌آموزان فعال اهدا می‌شود.

سرهنگ کیانی، رئیس اداره آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور خراسان جنوبی، نقش دانش‌آموزان در ایمنی ترافیک اطراف مدارس را مهم دانست و اظهار کرد: با توجه به تعداد زیاد مدارس، امکان حضور مأموران پلیس راهور در همه مدارس وجود ندارد و از این‌رو پلیس مدرسه در ارتقای نظم و ایمنی ترافیکی نقش کلیدی دارد.

وی همچنین از شهرداری بیرجند به دلیل اقدامات مؤثر در حوزه ترافیک قدردانی کرد و خواستار احداث پارک ترافیک شهری ثابت و سرپوشیده، افزایش دوربین‌های ثبت تخلف و گسترش آموزش قوانین راهنمایی و رانندگی در مدارس شد.

در پایان مراسم، البسه و تجهیزات پلیس مدرسه به دانش‌آموزان اهدا و آموزش‌های لازم در زمینه ایمنی و انضباط ترافیکی ارائه شد.

نویسنده ،خبرنگار و سردبیر: ا .حسن پور