مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: در سال تحصیلی گذشته ۱۴۰ میلیون تومان برای اجرای طرحهای پژوهشی در آموزش و پرورش استان هزینه شد.
محمدعلی واقعی، امروز سه شنبه ۲۶ آذر، در آیین تجلیل از ۱۵ معلم پژوهشگر برتر استان و کشور اظهار کرد: در هفته پژوهش امسال از ۲۴۰ معلم و دانشآموز پژوهشگر برتر شهرستانهای استان تجلیل شد.
وی با بیان اینکه طرحهای معلمین پژوهشگر برتر استان در سه عرصه جشنواره پژوهشگر برتر، جشنواره معلم پژوهنده و فراخوان کتاب برتر آموزش و پرورش استان صاحب رتبههای اول تا سوم شده بودند، تصریح کرد: عفت یاسی، با طرح تقویت سازگاری با دانشآموزان جواز حضور در جشنواره کشوری معلم پژوهنده را کسب کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی از اجرای هشت طرح پژوهشی در آموزش و پرورش استان خبر داد و اظهار کرد: نقش آموزش و پرورش در دفاع مقدس، تأثیر پژوهش عملی در آموزش، اقدام پژوهی و درس پژوهی، راهاندازی مدارس مجازی و آموزش مجازی، جمعآوری اسناد و مدارک تاریخی در دو بعد فرهنگی و اجتماعی آموزش و پرورش و مدرسه شوکتیه و اجرای دو طرح نیاز سنجی و استفاده از ظرفیتهای موسسات مردم نهاد و دستگاههای دولتی در حوزه سوادآموزی از مهمترین این طرحها به شمار میرود.
واقعی خاطرنشان کرد: تحقق رشد و توسعه اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی استان مستلزم نهادینه شدن فرهنگ پژوهشی در بین نوجوانان و جوانان دانشآموز و آیندهساز جامعه و به کارگیری دانشهای پژوهش – محور و فناوریهای نوین توسط آنها است.
وی با بیان اینکه معلمان استان با اجرایی کردن سند تحول، با تغییر در ساختار نظام آموزشی و به کارگیری رویکرد پژوهش – محور در برنامههای درسی دانشآموزان، میتوانند نقش تعیین کننده تری در اشاعه تفکر پژوهشی و پژوهشگری در مدارس داشته باشند، افزود: حس حقیقت جویی امری فطری است که در نهاد تک تک نونهالان به ودیعه گذاشته شده و باید با فراهم آوردن شرایط مناسب به تدریج فعلیت یابد.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با تأکید بر شکوفایی استعداد دانشآموزان در دو محیط خانه و مدرسه، یادآور شد: در دنیای امروز نقش مدرسه و نظام آموزشی به دلیل تحولات اقتصادی، علمی و فنی در این زمینه چشمگیرتر از سایر نهادها است چراکه که از قلمرو و دامنه شمول بسیار گستردهای برخوردار بوده و مدت زمان نسبتا زیادی از اوقات مفید دانشآموزان را دربرمیگیرد.
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.