معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت: نمایشگاه عرضه کالاهای هدف و مرسوم شب یلدا از ۲۶ آذر ماه جاری به مدت پنج روز در محل نمایشگاه های بین المللی استان برگزار می شود.
علی تهوری روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران افزود: نمایشگاه ویژه شب یلدا در زمینه ارایه خدمات مطلوب و عرضه کالا به قیمت پایین تر از سطح بازار گشایش خواهد یافت.
وی بیان کرد: از آنجا که فلسفه برگزاری نمایشگاه ها حذف واسطه ها و عرضه مستقیم کالا با سطح قیمتی پایین است لذا تمامی اقلام عرضه شده در این نمایشگاه با ۱۰ تا ۱۵ درصد تخفیف ارایه می شود.
معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی اظهار داشت: علاوه بر کالاهای مرسوم شب یلدا، تمهیدات اولیه برای عرضه کالاهای تنظیم بازار نیز در صورت تامین در این نمایشگاه اندیشیده شده است.
وی گفت: بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت در نمایشگاه مستقر خواهند بود و با حضور تعزیرات حکومتی بازرسی ها انجام خواهد شد.
تهوری ادامه داد: با به کارگیری تمامی ظرفیت ها، بازرسان اتاق اصناف، سازمان صمت و بسیج اصناف در هر شیفت صبح و عصر ۱۰ تیم، نظارت از غرفه ها را در دستور کار قرار می دهند.
وی یادآور شد: هر سال روزهای پایانی فصل پاییز مصادف با آیین سنتی شب یلدا با افزایش تقاضای عمومی برای برخی گروه های کالایی از جمله انواع آجیل، شیرینی و میوه های مرسوم در سطح بازار مواجه می شویم.
معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت: به لحاظ صیانت از حقوق مصرف کنندگان، کنترل بازار و قیمت ها طرح ویژه بازرسی شب یلدا از ۲۵ آذر تا یکم دی ماه در سراسر استان اجرا می شود.
وی افزود: تمامی عرضه کنندگان کالا و خدمات باید نسبت به درج قیمت و برچسب و نگه داشتن فاکتور خرید کالا در محل واحد صنفی برای بررسی سطح قیمتی اقدام کنند همچنین فاکتور خرید کالای مربوط باید در واحد صنفی موجود باشد.
تهوری اظهار داشت: بازرسان این طرح در ۲ شیفت صبح و عصر با مراجعه به واحدهای صنفی، خدمات و سطح قیمتی را کنترل می کنند و در صورت مشاهده تخلف با متخلفان برابر قانون نظام صنفی و تعزیرات حکومتی برخورد می شود.
وی گفت: مردم نیز در صورت مشاهده هرگونه تخلف می توانند مراتب را از طریق ستاد خبری ۱۲۴ سازمان صنعت، معدن و تجارت اطلاع دهند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.