رئیس نمایندگی حفاظت محیط زیست شهرستان زیرکوه گفت: چهار قطعه هوبره که از شکارچیان غیرمجاز کشف و ضبط شده بود پس از تیمار و مراقبت های درمانی به زیستگاه طبیعی این شهرستان بازگشت.

مرتضی تقی زاده با اشاره به آغاز مهاجرت پرندگان افزود: زیستگاه زیرکوه ظرفیت مناسبی برای گذران زمستانه این پرنده کمیاب است.
وی گفت: افراد محلی و بومی منطقه می توانند بهترین همیاران محیط زیست در برخورد با قاچاق اینگونه پرندگان و جانوران باشند.
رئیس نمایندگی حفاظت محیط زیست زیرکوه تصریح کرد: پرنده هوبره در مبارزه با پدیده بیابان زایی، یک حلقه از زنجیره حیات برای حفظ پوشش گیاهی در مناطق کویری است.
وی گفت: کم شدن پوشش گیاهی و افزایش ریزگردها یکی از آسیب هایی است که در شکار هوبره به مردم بومی و محلی منطقه وارد می شود.
تقی زاده با مهم خواندن نقش همیاران افتخاری محیط زیست و تشکل های مردم نهاد در حفاظت و حراست از محیط زیست و پیشگیری از آسیب های زیست محیطی از تمامی علاقمندان به محیط زیست و حیات وحش خواست با مشاهده هرگونه تخلف شکار و صید مراتب را در اسرع وقت به ادارات حفاظت محیط زیست اطلاع داده تا در این زمینه اقدام لازم صورت پذیرد.
خراسان جنوبی دارای چهار منطقه حفاظت شده «درمیان سربیشه»، «مظفری»، «آرک و گرنگ»، «شاسکوه» و سه پناهگاه حیات وحش «تالاب کجی نمکزار نهبندان»، «رباط شور» و «نایبندان طبس» و هفت منطقه شکار ممنوع درح، جیک و زیدر، باقران، کمر سرخ، لشکرگاه عشق آباد و علی حیدر است.

۰ ۰ votes
امتیازدهی به مقاله