نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۵، مصطفی نخعی به معرفی ظرفیت‌های ویژه خراسان جنوبی در زمینه کشاورزی، گردشگری و معدن پرداخت و از سرمایه‌گذاران خواست تا به این استان توجه بیشتری داشته باشند.

در جریان برگزاری نمایشگاه “ایران اکسپو” ۲۰۲۵، مصطفی نخعی، نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی، با حضور در پاویون خراسان جنوبی، به معرفی ظرفیت‌های ویژه استان پرداخت.

وی اظهار داشت: استان خراسان جنوبی با وجود اینکه از استان‌های کمتر شناخته‌شده در کشور است، دارای منابع و پتانسیل‌های ویژه‌ای در زمینه‌های معدنی، کشاورزی و گردشگری است که می‌تواند فرصتی ارزشمند برای سرمایه‌گذاران فراهم کند.

نخعی با اشاره به منابع غنی معدنی استان، به ویژه در تولید زرشک، زعفران، زیتون، عناب و انار، گفت: این استان یکی از مهم‌ترین تولیدکنندگان محصولات کشاورزی در کشور است.

وی همچنین بر لزوم معرفی دقیق ظرفیت‌های کشاورزی و توسعه زنجیره‌های ارزش تاکید کرد و افزود: امسال شاهد افزایش تعداد زنجیره‌های ارزش افزوده به ۱۰ مورد بوده‌ایم که نشان‌دهنده رشد و توسعه این بخش‌ها در استان است.

وی در بخش گردشگری نیز به جاذبه‌های طبیعی و تاریخی استان اشاره کرد و از بیابان لوت به عنوان تنها اثر طبیعی ثبت‌شده جهانی ایران یاد کرد.

وی افزود: این جاذبه‌های طبیعی، همراه با آثار باستانی و میراث فرهنگی غنی استان، می‌توانند به عنوان فرصت‌های اقتصادی و گردشگری برای جذب توریست و توسعه بخش گردشگری استان مورد استفاده قرار گیرند.

در ادامه، نماینده مردم نهبندان و سربیشه تأکید کرد که توجه به صادرات و بازارهای جدید، در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری، می‌تواند زمینه‌ساز رونق تولید و جهش اقتصادی استان شود. او گفت: رقابت در بازار جهانی شدید است و برای موفقیت در این رقابت، لازم است که با رعایت اصول حرفه‌ای و بازارشناسی دقیق، بازارهای جدیدی برای محصولات استان پیدا کنیم.

نخعی در پایان از سرمایه‌گذاران دعوت کرد تا در استان خراسان جنوبی فرصت‌های سرمایه‌گذاری را جستجو کنند و گفت: دولت و مسئولین باید زمینه‌های لازم را برای جذب سرمایه‌گذاران فراهم کنند تا این استان به یکی از قطب‌های اقتصادی کشور تبدیل شود.

نویسنده ،خبرنگار و سردبیر: ا .حسن پور