مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی گفت: نماد توجه به ورزش استان بحث توسعه ورزش قهرمانی است چراکه سهم خراسان جنوبی در ورزش ملی بسیار اندک است.
مهران سرپرست روز شنبه در همایش تجلیل از ورزشکاران، مدال آوران خراسان جنوبی افزود: امسال نخستین سهمیه المپیک توکیو ۲۰۲۰ به نام استان ثبت شد همچنین در تیم ملی بانوان کشور افتخارات خوبی کسب کردیم اما این سهم، سهم قابل توجهی نیست.
وی عنوان کرد: با توجه به ورزش پایه و همکاری مشترکی که در قالب تفاهم نامه مشترک با آموزش و پرورش داریم امید است مسیر توسعه ورزش قهرمانی در استان هموار شود.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی بیان کرد: ورزش خراسان جنوبی به عنوان استان درجه سوم در بین ۱۲ استان درجه سوم روزگار پرفراز و نشیبی را در ۱۴ سال گذشته تجربه کرده است.
وی ادامه داد: گذر از این فراز و نشیبها مرهون زحمات یکایک پیشکسوتان، مربیان، داوران، رؤسا، دبیران، خزانه داران و همه است که در عرصههای مختلف کمک کردند تا خراسان جنوبی به یکی از استانهای تأثیر گذار نقش آفرینی کند.
سرپرست عنوان کرد: پارسال به اتفاق جامعه ورزش و جوانان افتخارات غرورآفرینی در استان رقم خورد که اعتقاد داریم با توجه به پتانسیلها و ظرفیتها توان داریم در سنوات آتی افتخاراتی بیش از این و در شأن استان رقم بزنیم.
وی تصریح کرد: با عنایات ویژه دولت و مجلس که به سمت توسعه ورزش ملی معطوف شد، در بحث توسعه امکانات و زیرساخت اتفاق بسیار تاریخی بود که بخشی از عوائد حاصل از ارزش افزوده به سمت ورزش روانه شد و توانستیم ظرفیت خوبی از این اعتبارات به عنوان یک فرصت ملی استفاده کنیم.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی گفت: اکنون ۱۵۵ پروژه روباز و سرپوشیده در سراسر استان با توجه به ابلاغ اعتبارات ملی و استانی و نگاه خیرین و توجه بنیاد مستضعفان در استان در حال ساخت است که تا سال ۱۴۰۰ میتواند ما را به سرانه معقول فضای ورزشی برساند.
وی ادامه داد: در برخی شهرستانها فاصله سرانه فضای ورزشی استان با استانداردهای ملی قدری معنادار است که با توجه ها و نگاه استاندار خراسان جنوبی در قالب تنظیم برنامه راهبردی بتوان این تفاضل را جبران کرد و تا سال ۱۴۰۰ حداقل برخورداری از فضای ورزشی را به عنوان لازمه اصلی تجربه کنیم.
سرپرست با بیان اینکه مدیریت ۱۵۵ پروژه ورزشی در استان کار سختی است عنوان کرد: اتفاقات بسیار خوبی در بخش ورزش همگانی، روستایی و عشایری اتفاق افتاد و امروز رتبه دوم کشور از نظر ارتقای جمعیت ورزشکار سازمان یافته هستیم.
وی ادامه داد: امروز از مرز ۳۳ هزار ورزشکار سازمان یافته گذر کردهایم و هدف گذاری کردهایم امسال این رقم به ۴۰ هزار نفر افزایش یابد که کار بسیار سختی است اما بدون شک این قابلیت در جوانان، مدیران و کمیتههای ورزشی استان وجود دارد.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی یادآور شد: اقدامات خوبی در مناطق روستایی و عشایری با احداث خانههای ورزش و برگزاری ۹۳۰ جشنواره و همایش انجام شد همچنین ده ها هزار نفر امروز به صورت مشارکت کننده در توسعه ورزش همگانی و بخش ورزش روستایی و عشایری فعال هستند.
در این مراسم ۶۵۰ نفر از ورزشکاران، افتخارآفرینان، مدال آوران و قهرمانان خراسان جنوبی تجلیل و قدردانی شدند.