مرکز درمان نازایی و ناباروری رویش و مرکز خدمات جامع سلامت شهری قائم روز پنجشنبه با حضور سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بیرجند مرکز خراسان جنوبی افتتاح شد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مراسم افتتاح این طرح ها گفت: مراحل تکمیل و تجهیز مرکز ناباروری رویش خراسان جنوبی در بیرجند امسال به اتمام رسید.
کاظم قائمی با اشاره به شروع این پروژه از سال ۹۶ اظهار داشت: این مرکز در ۸۰۰ متر زیربنا با اعتباری بالغ بر ۲۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال افتتاح شد.
وی افزود: آزمایشگاه« آی وی اف» و « آی یو آی»، اتاق عمل، بخش بستری زنان و نمونه گیری از جمله بخش های مرکز نازایی رویش است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی بیرجند شب گذشته در دیدار با اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه مرکز ناباروری و نازایی رویش استان اکنون فاقد فوق تخصص نازایی است خواستار جذب فوق تخصص در این مرکز شد.
قائمی یادآور شد: آمار ناباروری و نازایی در استان بالاست که با جذب فوق تخصص نازایی نیاز مراجعه بیماران به خارج استان برطرف می شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند زیربنای مرکز جامع سلامت شهری قائم را ۵۰۰ متر مربع عنوان کرد و گفت: برای ساخت این مرکز ۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از محل کمک خیران هزینه شده و ساخت آن نیز به عهده مجمع خیرین سلامت استان بوده است.
وی با اشاره به بخش های مختلف این مرکز اظهار داشت: آزمایشگاه بهداشت محیط و حرفه ای دندانپزشکی و غیره از جمله خدمات ارایه شده در این مرکز است.
وی با اشاره به شروع پروژه از سال ۹۵ یادآور شد: مرکز خدمات سلامت شهری قائم در زمینی به مساحت ۲ هزار و ۵۰۰ متر مربع ساخته شده است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شامگاه چهارشنبه برای انجام سفر ۲ روزه وارد بیرجند شد.
۱۵ طرح بهداشتی، درمان و آموزشی در هفتمین سفر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به خراسان جنوبی افتتاح و عملیات اجرایی ۲ طرح دیگر آغاز می شود. مجموع سرمایه گذاری این طرح ها حدود ۴۰ میلیارد تومان اعلام شده است.
دکتر قاضی زاده هاشمی دیشب پس از ورود به بیرجند پنج طرح حوزه سلامت را در مرکز استان افتتاح و با اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند دیدار کرد.
طرح های بهداشت و درمان خراسان جنوبی امروز (پنجشنبه) با حضور وزیر بهداشت در شهرستان های قاینات و فردوس به بهره برداری می رسد.
استان مرزی خراسان جنوبی دارای ۱۳ بیمارستان در ۱۱ شهرستان است که با ۹۵۰ تخت بیمارستانی فعال به بیماران خدمات دهی می کنند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، پیش از این ۶ سفر دیگر به خراسان جنوبی داشته است که در این مدت طرح های بهداشتی، درمانی و آموزشی زیادی به بهره برداری رسیده یا اعتبار موردنیاز برخی طرح ها تامین شده است.