– استاندار خراسان جنوبی گفت: مدیران دستگاههای اجرایی استان مکلف به جذب اعتبارات ملی هستند و جذب این اعتبارات شاخص ارزیابی مدیران در سال جاری است.
سید محمدرضا هاشمی درنشست شورای برنامهریزی و توسعه خراسان جنوبی با اشاره به وجود تعداد زیاد پروژههای نیمهتمام و نبود اعتبارات کافی استانی برای اتمام این طرحها، اظهار کرد: نباید برای اتمام طرحها تنها به اعتبارات تملک و داراییهای سرمایهای استان تکیه شود بلکه مدیران نهایت تلاش خود را برای جذب اعتبارات ملی بکارگیرند.
وی افزود: البته به دستگاهی در استان بیشترین اعتبار تخصیص خواهد یافت که بیشترین درصد جذب اعتبارات ملی را داشته باشد.
استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: رضایت مردم باید در اولویت تکمیل طرحهای عمرانی استان قرار گیرد تا مردم امیدآفرینی و اطمینان بخشی را مشاهده کنند.
هاشمی عنوان کرد: فرمانداران و بخشداران در خط مقدم مراجعات مردم قرار دارند پس احصای طرحهای نیمه تمام باید با هماهنگی فرمانداران باشد.
وی به دیدار خود با وزیر آموزش و پرورش برای رفع مشکلات حوزه آموزش و پرورش اشاره کرد و افزود: همچنین دیداری با معاون بانک ملی مرکز برای تسریع در روند پرداخت تسهیلات تکلیفی ازدواج داشتیم.
هاشمی با اشاره به نشست سه ساعته با موثرترین خراسان جنوبی در تهران گفت: در این نشست موضوعات خوبی از جمله راه آهن، جذب سرمایهگذار خارجی، گردشگری و بازگشایی بازارچهها مورد بررسی قرار گرفت و در مجموع نشست امیدبخشی بود.
وی عنوان کرد: برای توسعه بخش کشاوزی از مجموعه ۱۲۰ نفر نخبه این بخش، ۱۳ نفر به عنوان هسته مرکزی معرفی شدند.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه آبرسانی ۴۵۰ روستای خراسان جنوبی با تانکر انجام می شود، بیان کرد: از محل تبصره ۶ ماده ۱۲ قانون اصلاح معادن برای تکمیل طرحهای آبرسانی و سایر طرحها نهایت استفاده برده شود.
هاشمی تصریح کرد: تمام دستگاههای متولی مکلفند زیرساخت لازم برای جذب سرمایه گذاران خارجی را در استان فراهم کنند.
وی با تاکید بر اینکه مدیران دستگاهها وظیفه دارند سهم استان را از محل اعتبارات ملی جذب کنند، افزود: به عنوان مثال مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی از مدیران موفق استان در جذب اعتبارات ملی است به گونهای که سال گذشته این اداره کل کمتر از ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار استانی داشته و موفق شده بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبارات ملی را جذب کند.
هاشمی تصریح کرد: اعتبارات مستمر شناور در وزارت خانهها وجود دارد و مدیران تمام تلاش خود را برای جذب آن بکار گیرند و هر زمان هر نیاز شد من هم کنار مدیران برای پیگیری اعتبارات خواهم بود.
وی عنوان کرد: اگر به دنبال رشد اقتصادی استان هستیم باید توجه و کمک ویژه به حوزه میراث فرهنگی و گردشگری داشته باشیم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی خراسان جنوبی نیز گفت: پروژههای اولویتدار چهارجانبه کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت شهرستانها احصا شده تا پس از تصویب از محل اولین اعتبار ابلاغی به آن تخصیص یابد.
حمید جهانشاهی افزود: اعتبارات تبصره ۶ ماده ۱۲ قانون اصلاح معادن استان امسال ۶۵ میلیارد ریال بوده که نسبت به سال قبل ۲ برابر رشد داشته است.
وی ادامه داد: ۱۵ درصد این اعتبار جهت ایجاد زیرساخت و رفاه و توسعه شهرستانها با اولویت بخشی که معدن در آن واقع شده، اختصاص مییابد.
جهانشاهی عنوان کرد: برای پروژههای پیشران اقتصادی غیردولتی در قانون بودجه ۱۴۰۴ اعتبار خوبی پیشبینی شده که باید از این ظرفیت برای استان استفاده شود.
در نهمین جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان، پنج دستورکار در خصوص پروژههای اولویت دار استان، چگونگی هزینهکرد اعتبارات مربوط به موضوع تبصره (۶) ماده (۱۲) قانون اصلاح معادن موضوع جز (۶۲)، مصوبات کارگروه امور زیر بنایی، توسعه روستایی، عشایری، شهری و آمایش سرزمین و محیط زیست، مصوبات کارگروه امور اقتصادی، اشتغال و سرمایهگذاری و کلیات پروژههای پیشران غیر دولتی استان برای ارائه به شورای اقتصاد مطرح و مصوب شد.
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.