?استاندار خراسان جنوبی گفت: از محل اعتبارات تملک داراییهای سرمایه ای استان در سال جاری، ۲۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به استان ابلاغ شده است.?
جواد قناعت در شورای هماهنگی توسعه تعاون و آیین تجلیل از تعاونیهای برتر خراسان جنوبی اظهار داشت: این رقم تا پایان سال جاری به حدود ۵۰ هزار میلیارد ریال یا بیشتر خواهد رسید.
وی با تأکید بر سهمبری بیشتر خراسان جنوبی از اعتبارات ملی با پیگیری مستمر مسئولان، خاطرنشان کرد: اعتبارات استانی محدود است و برای ارتقای زیرساختها باید به سمت جذب حداکثری اعتبارات ملی برویم، اقدامی که در ۲ سال گذشته ما به جد دنبال کردیم.
استاندار با اشاره به اتفاقات خوبی که در ۲ سال اخیر توسط دولت سیزدهم در خراسان جنوبی رقم خورده، گفت: در تأمین سوخت شهرکهای صنعتی مشکل داریم که در این خصوص با پیگیریهای صورت گرفته در سال جاری عملیات اجرایی طرح انتقال گاز از دشتک زابل به نهبندان و سربیشه با اعتبار۸۰ هزار میلیارد ریال آغاز شد که این اعتبار بیش از اعتبارات عمرانی استان در طول یک سال است.
?قناعت به افتتاح پست ۱۳۲ کیلوولت بخش دیهوک طبس در هفته دولت سال جاری اشاره کرد و افزود: این طرح به عنوان خواسته چندین ساله مردم در یک سال گذشته اجرایی و افتتاح شد.
?به گفته وی؛ در شهرستان نهبندان هم پست ۴۰۰ کیلو ولت با پیگیریهای مستمر در حال انجام است.
وی درباره حمل و نقل ریلی در خراسان جنوبی هم گفت: پروژه راه آهن زاهدان – بیرجند – مشهد به طول ۹۱۰ کیلومتر در دست اجراست که ۱۳ قطعه آن در قالب ۴۳۲ کیلومتر در حوزه سرزمینی خراسان جنوبی قرار دارد.
?استاندار افزود: طرح راه آهن خراسان جنوبی در ۱۳ قطعه و با اعتبار ۱۸۰ هزار میلیارد ریال در مرحله مناقصه برای زیرسازی است که به زودی عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.
?قناعت عنوان کرد: پیگیریهای جدی و مستمر در زمینه راه آهن استان از مرکز انجام شد و تأمین مالی این پروژه از محل تهاتر نفتی در دولت سیزدهم به سرانجام رسید.
?وی با اشاره به ساخت ۲۷۰ کیلومتر باند دوم راه در طول دولت سیزدهم در استان گفت: ما محکوم به ارتقاء زیرساخت های استان هستیم و باید عقب ماندگیهای گذشته جبران شود.
?قناعت خاطرنشان کرد: حرکتهای نو، جدید و جهشی در راستای توسعه در دولت سیزدهم دنبال میشود و خیلی از اقدامات غیر قابل تصور مردم در این دولت در حال محقق شدن است.
?وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه کسب رتبههای برتر در اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان نشاندهنده پای کار بودن بخش دولتی و همراهیهای خوب بخش خصوصی از جمله تعاونگران با وجود همه مشکلات است، بیان کرد: تعاونیها کانونهای اجتماعی و فرهنگی می باشند که به دنبال این هستند که فرهنگ تعاون و مشارکت را اشاعه دهند تا از ظرفیتهای بالقوه استان استفاده حداکثری شود.
?قناعت افزود: اگر به دنبال استفاده حداکثری از ظرفیتهای استان هستیم باید بیش از گذشته از ظرفیت تعاون و دیگر بخشهای خصوصی بهره ببریم.
?وی با ذکر این نکته که تکیه بر اعتبارات بخش دولتی باعث حرکت کند و لاک پشتی میشود، بیان کرد: برای تبدیل ظرفیت های بالقوه به بالفعل، نیازمند ترویج فرهنگ تعاون هستیم و مأموریت همه ماست که بر روی ترویج فرهنگ تعاون و مشارکت کار کنیم.
?استاندار خاطرنشان کرد: در ایران اسلامی تعاون براساس اخلاق، تقوا و مشارکت پایه گذاری شده و جایگاه ویژه ای در آموزههای دینی و قرآن کریم برای آن وجود دارد که نشان از نقش آفرینی فرهنگ تعاون در قانون اسلامی و آموزههای دینی است.
?به گفته وی؛ تعاونی یک شیوه جدید اخلاقی و اجتماعی در جهت رشد تولید و توسعه اقتصادی و اجتماعی است و به دنبال این است که از ظرفیتهای موجود با شتاب بیشتری استفاده کند.
?قناعت با اشاره به شعار سال جاری “مهار تورم، رشد تولید”، بیان کرد: مقام معظم رهبری تأکید دارند که مهار تورم در گرو افزایش تولید است که باید بستر افزایش تولید را، دولت مردان ایجاد کنند تا شاهد حضور مردم یا همان جذب سرمایهگذاری داخلی و خارجی باشیم.
?وی اظهار داشت: در سال جاری انتظار این است که مسئولان بخش دولتی و بخش خصوصی ۲ کار بزرگ از جمله اشاعه فرهنگ تعاون و مشارکت و رسیدن به سهم حداقلی ۲۵ درصدی بخش تعاون از اقتصاد کشور رقم بخورد.
?قناعت افزود: برخی مشکلات بخش تعاون به سطوح ملی و برخی هم به داخل استان بر میگردد که مشکلات ملی از مرکز پیگیری و تشکیل شورای عالی تعاون در استان با محوریت معاون هماهنگی امور اقتصاد استاندار شکل بگیرید تا مشکلات بخش تعاون به حداقل برسد.
نویسنده ،خبرنگار و سردبیر: ا .حسن پور
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.