مدیرکل استاندارد خراسان جنوبی  با بیان اینکه از سال ۱۳۸۳ استاندارد آسانسور اجرایی شد گفت:در بیرجند ۳ مورد پلمب آسانسور انجام شده و بازدید‌ها نیز از مراکز عمومی و مجتمع‌ها در حال انجام است.

بذری با بیان اینکه آسانسور‌های دارای ایراد، معمولا مربوط به ساختمان‌هایی است که پایان کار ندارند، افزود: آسانسور‌هایی در استان وجود دارد که بازدید سالیانه از آن‌ها انجام نشده است و مالکان ساختمان‌ها باید نسبت به بررسی اصالت و سلامت آسانسور اقدام کنند.

وی با اشاره به استاندارد شهربازی‌های استان نیز گفت: وسایل شهربازی و تفریحی که یک نفر ناظر دارد در استان مشکلی ندارد، اما مشکل مربوط به وسایل ساده پارکی مثل تاب و سرسره است.

مدیرکل استاندارد خراسان جنوبی افزود: در این وسایل، چون نظارت ناظر وجود ندارد، استاندارد بیشترین سختگیری را اعمال می‌کند و شهرداری‌ها نیز هماهنگ با استاندارد هستند و کودکان زیر ۵ سال و کم توان ذهنی باید با نظارت اولیای خود اقدام به استفاده از این وسایل کنند.

بذری افزود: وسایل ساده پارکی که استاندارد نیستند با مشارکت حوزه قضایی در حال جمع آوری هستند.

وی در خصوص باقی مانده سموم در محصولات کشاورزی هم گفت: متولی سموم جهاد کشاورزی است و این مجموعه، تولید کنندگان محصولات سالم را به استاندارد معرفی می‌کنند که نشان دهنده این است که باقی مانده سموم محصول، مجاز و استاندارد است.

مدیرکل استاندارد خراسان جنوبی با اشاره به انجام آزمون‌های مختلف برای اخذ گواهی باقی مانده سموم افزود: ۱۰ محصول کشاورزی در استان پایش شده‌اند که از هر کدام ۶ نمونه برداشت شده و مورد مشکوکی ثبت نشده است.

وی بذری گفت: در طرح طا‌ها نیز ۶ هزار بازدید از محصولاتی که از دیگر استان‌ها در خراسان جنوبی به فروش می‌رسد انجام شده که برخی تخلفات نیز دیده شده است.

نویسنده ،خبرنگار و سردبیر: ا .حسن پور