مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بیرجند گفت: ۲۴۱ حریق و حادثه توسط نیروهای آتش نشانی شهرداری بیرجند در دو ماهه نخست سال جاری امداد رسانی شده است.
علی حسینی بیان کرد: آتش نشانان بیرجند طی دوماهه نخست سال جاری به ۲۴۱ ماموریت اعزام شده اند.
وی با بیان اینکه از این تعداد ۴۴ مورد خارج محدوده شهری بوده است، افزود: همچنین ۱۹۷ حادثه در محدوده شهری بیرجند رخ داده است.
حسینی از مهار ۶۹ مورد حریق طی این مدت در بیرجند خبر داد و اظهار داشت: از شهروندان خواستاریم با رعایت نکات ایمنی و توجه به توصیه های آتش نشانی، مانع بروز هرگونه حوادثی شوند.
رئیس سازمان آتش نشانی اضافه کرد: طی دوماهه سال جاری ۱۳۷ نفر توسط نیروهای امدادی این سازمان نجات یافته اند.
وی بیان کرد: خوشبختانه حوادث سال جاری فوتی نداشته اما ۲۶ نفر از همشهریان در این حوادث مصدوم شده اند.
حسینی اذعان داشت: ماموریت های مسکونی اعم از حریق، حبس در منزل و حبس در آسانسور بیشترین آمار اعزام ماموریت را به خود اختصاص داده است.
- بدون نظر
- کدخبر:26330
طی دو ماهه نخست سال جاری؛ ۲۴۱ عملیات آتش نشانی در بیرجند انجام شد
لینک کوتاه خبر:
https://khabarvahonar.ir/news/?p=26330
- پربازدیدترین ها
- داغ ترین ها