استاندار خراسان جنوبی گفت: مصوب شد طرحی توسط آموزش و پرورش با عنوان مدیریت فضای آموزش و پرورش در دوران کرونا و پساکرونا تهیه شود و باید طی یک ماه آینده این موضوع در کارگروهی به صورت جدی مورد بررسی قرار گیرد.
حمید ملانوری عصر دوشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان خراسان جنوبی اظهار داشت: در این طرح که مصوبه شورای آموزش و پرورش است، منظور مساله آموزش دانشآموزان نیست بلکه آسیبهای جانبی کرونا و پساکرونا در حوزه دانشآموزی و معلمان مدنظر است.
وی با اشاره به آثار و پیامدهای مختلف کرونا بر مسائل روحی و روانی، اجتماعی و فرهنگی افراد جامعه گفت: از آنجایی که نوجوانان و جوانان ما در اختیار آموزش و پرورش هستند و این نهاد مسوول تربیت و آموزش آنان است، باید این مساله جدی گرفته شود.
استاندار خراسان جنوبی از مشکلات ناشی از کرونا در جامعه به عنوان بحران جدی یاد کرد و افزود: شیوع کرونا در زمینه مسائل اجتماعی تاثیر جدی گذاشته است و در آینده هم این روند ادامه خواهد داشت.
وی عنوان کرد: تبعات ناشی از کرونا در سطح جامعه خود را نشان خواهد داد لذا یک طرح علمی میخواهیم که در ادامه موضوع کرونا به جز بحث آموزش، در زمینه پرورش و تربیت دانشآموزان چه رفتارهایی باید داشته باشیم، به عنوان مثال به خاطر کرونا یکسری گوشی هوشمند در اختیار دانشآموزان قرار گرفته که باید از الان برای مدیریت این گوشیها برنامهریزی داشته باشیم و اگر برنامهریزی نکنیم، گرفتار خواهیم شد.
ملانوری گفت: در این طرح باید برنامههایی از جمله افزایش سواد رسانهای، عقلانیت، رشد، سرگرمی و بلوغ اجتماعی در نظر گرفته شود.
وی افزود: باید در این طرح تیمی متشکل از چند کارشناس از جمله مشاوران، روحانیون و پزشکان نیز حضور داشته باشند.
استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه باید موضوع مهارتآموزی دانشآموزان نیز جدی گرفته شود گفت: باید کاری کنیم که دانشآموزان و دانشجویان به دنبال کار دولتی نباشند بلکه به دنبال اشتغال و کارآفرینی باشند.
وی تاکید کرد: باید در راستای ارتقای کیفیت آموزش دانشآموزان، مسائل و مشکلات مختلف آنان به خصوص در نقاط مرزی و روستایی احصا شود.
ملانوری گفت: همچنین کمبود امکانات و تجهیزات در مدارس استان به خصوص در هنرستانها به صورت شهرستانی احصا شود تا برنامهریزیها برای تامین آن در شورای آموزش و پرورش انجام شود.
وی از اختصاص ۲۰۰ میلیون تومان به پایگاههای اوقات فراغت دانشآموزی استان خبر داد و افزود: ابتدای سال جاری نیز یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به پژوهشسراهای دانشآموزی استان در راستای پرورش خلاقیت در دانشآموزان اختصاص دادیم.
استاندار خراسان جنوبی گفت: باید دانشآموزان را به گونهای تربیت کنیم که به صحنه بیایند و ریسک کنند چرا که آنان آیندهسازان کشور هستند.
وی با تاکید بر اینکه با قدرت از طرحهای ابتکاری دانشآموزان استان حمایت و پشتیبانی میکنیم اضافه کرد: طرحهای مبتکر و خلاق دانشآموزی در ستاد توسعه خاوران بررسی میشود و تا مرحله اجرایی حمایت خواهیم کرد.
ملانوری اظهار داشت: باید در زمینه اوقات فراغت دانشآموزان کار کنیم چرا که برنامهریزی در این حوزه ریشه برخی اقدامات بزرگتر و حرکتهای ماندگار است.
وی گفت: همچنین شهرداران استان طی یک ماه آینده کودکان کار را در شهرها شناسایی و در راستای سوادآموزی آنان را به آموزش و پرورش معرفی کنند.
استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: در سال جاری ۳۰۰ روستای استان به شبکه ملی اطلاعات متصل میشود و بخشی از مشکل دسترسی دانشآموزان به اینترنت در این مناطق رفع خواهد شد.
وی گفت: در حال حاضر ۶۵ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل هستند و این روند با حمایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه دارد.
وی با تاکید بر اینکه جلسات شورای آموزش و پرورش باید به صورت مستمر برگزار شود افزود: باید بخشی از جلسات ما صرف بررسی مشکلات شود و بخشی هم به طرحهایی بپردازیم که زمینهساز ارتقای سطح تعلیم و تربیت در استان است.
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.