اولین پروانه کاربرد علامت استاندارد برای تولید آرد کامل در سطح استان ، صادر شد.
مهندس بذری سرپرست استاندارد خراسان جنوبی ضمن اعلان این خبر افزود با توجه به اهمیت استفاده از آرد کامل در نانوایی ها برای پخت نان بعنوان قوت غالب عامه مردم ، این موضوع در دستور کار و پیگیری مجدانه قرار گرفته بود.
وی ادامه داد پس از پیگیری های لازم ، صبح روز گذشته طی انجام گشت مشترک و همچنین با مساعدت و همکاری همه جانبه یکی از واحدهای تولیدی آرد در استان و با مراجعه به واحد تولیدی ، همچنین با تمرکز بر رفع موافع موجود در این خصوص ، مجوز و پروانه کاربرد علامت استاندارد این محصول برای واحد تولیدی صادر شد.
سرپرست استاندارد خراسان جنوبی افزود آرد کامل، یکی از مهمترین مواد اولیه در آشپزی و پختوپز است. این نوع آرد، که شامل تمام اجزای دانه گندم است، به دلیل داشتن ارزش غذایی بالا، به طور فزایندهای مورد توجه قرار گرفته است. در تولید آرد کامل، دیگر جوانه گندم از آن جدا نمیشود و حداکثر فقط ۴ درصد سبوس از گندم جدا میشود تا بدین شکل آرد کاملی تولید شود که نان نهایی حاصل از آن، حاوی مقادیر بیشتری از مواد مغذی و ویتامینها باشد که برای سلامتی افراد جامعه بسیار مفید است
نویسنده ،خبرنگار و سردبیر: ا .حسن پور
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.