رییس جمهوری در ضیافت افطار با ورزشکاران: ✳️❗️✳️همه آحاد و اقشار جامعه از جمله بانوان باید در میدان مسابقه حضور فعال داشته باشند رییس جمهور در ضیافت افطار با ورزشکاران ، همگان را به اتحاد و تلاش در مسیر توسعه و رونق ایران اسلامی فرا خواند و تاکید کرد: ?اکنون دیگر انتخابات به پایان رسیده […]
رییس جمهوری در ضیافت افطار با ورزشکاران:
✳️❗️✳️همه آحاد و اقشار جامعه از جمله بانوان باید در میدان مسابقه حضور فعال داشته باشند
رییس جمهور در ضیافت افطار با ورزشکاران ، همگان را به اتحاد و تلاش در مسیر توسعه و رونق ایران اسلامی فرا خواند و تاکید کرد:
?اکنون دیگر انتخابات به پایان رسیده و رقابتهای انتخاباتی که مثل رقابت لیگهای داخلی بود و هر دسته ای طرفدار تیم خودشان بودند، جای خود را به رقابتهای جهانی داده است و دیگر باید همه طرفدار و پشتیبان تیم ملی باشیم که می خواهد در رقابتهای جهانی افتخار بیافریند.
? ما امروز می خواهیم در مسابقات منطقه ای و جهانی شرکت کنیم و در عرصه امنیت، علم و خودکفایی به رده های اول برسیم و افتخار بیافرینیم. همانطور که افتخارآفرینی در عرصه ورزش و بالابردن پرچم کشورمان در میادین جهانی مایه افتخار و خوشحالی است، کسب رتبه های بالا در عرصه های مختلف تولید و علم و امنیت نیز مایه افتخار و عزت خواهد بود.
? کسب خودکفایی در عرصه تولید گندم و نزدیک شدن به خودکفایی در تولید بنزین و رسیدن به جایگاه صادرکننده روزانه ۱۳ میلیون لیتر گازوئیل به جای واردات روزانه ۶ میلیون تن گازوئیل مایه افتخار کشور است.
? روح بلند امیرالمومنین(ع) و جایگاه ایشان بسیار حائز اهمیت است به گونه ای که آن امام به همان اندازه که در میدان نبرد با ابهت و قدرتمند بود، وقتی در برابر یتیمان قرار می گرفت با روح بلند و بزرگواری نسبت به آنان برخورد می کرد.
? افتخار ما این است که در همه قهرمانی های مادی و معنوی به امام و راهبری مانند علی(ع) اقتدا می کنیم.
? سلامت و صحت بدن یکی از نعمت های بزرگ خداوند است و شکر این نعمت تنها با تلاش برای حفظ آن خواهد بود و یکی از راه های توانمندسازی بدن رسیدن به سلامت است که از طریق ورزش به دست می آید.
? برخی تصور می کنند که ورزش تنها جسم را تقویت کرده و آن را در برابر بیماری ها حفظ می کند ولی بخش بزرگی از معضلات و مشکلات اجتماعی با گسترش ورزش در جامعه حل می شود، چرا که ورزش نشاط اجتماعی را به دنبال دارد.
? در گذشته ها در حوزه های علمیه ورزش کردن نشانه کاهش تقوا در طلبه ها بود و برخی تصور می کردند ورزش کردن با دین، تقوا، معنویت و ارتباط با خدا در تضاد است.
? پیش از پیروزی انقلاب اسلامی ورزش و به ویژه ورزشهایی مثل فوتبال و والیبال برای طلاب به هیچ وجه شایسته محسوب نمی شد، ۳۰ تا ۴۰ سال قبل حتی اگر جایی صحبت از ورزش برای خانمها می شد، آن هم نه فوتبال و والیبال، بلکه حتی پیاده روی و کوهنوردی، برای برخی به هیچ وجه قابل قبول نبود و می گفتند خانمها باید در خانه بمانند.
? این تفکر با لبّ اسلام همخوانی نداشت، برخی ظواهر اسلام بر لبّ اسلام غلبه کرده بود، اما امروز زنان ما در ورزشها و میدانهای ورزش قهرمانی جهانی حضور دارند. در حالی که برخی پدران و گذشتگان ما فکر می کردند لازمه حفظ دین و تقوا برای خانمها ماندن در خانه و بیرون نرفتن است، امروز زنان جامعه ما در همه عرصه های ورزشی، علمی و کاری حضوری پرافتخار دارند.
? رجوع به نظر مردم یکی از پایه های نظام سیاسی مورد نظر امام راحل بود، شما کدام انقلاب را سراغ دارید که تنها ۴۷ روز پس از پیروزی برای تعیین نوع نظام سیاسی اش به رای مردم رجوع کند. امام خمینی ۴۷ روز پس از پیروزی انقلاب ما را پای صندوق رای فراخواند و ما چنین حکومت و چنین نظامی را برگزیدیم و این نظام و حکومت مایه افتخار ماست.
? آیا شایسته است در این جمهوری اسلامی زنان ما در مسابقات و عرصه های جهانی حضور نداشته باشند، همه آحاد و اقشار جامعه از جمله بانوان باید در میدان مسابقه حضور فعال داشته باشند.
? شما ورزشکاران در ایام انتخابات کار بسیار بزرگی انجام دادید. نه تنها در این میدان حضور فعالی داشتید بلکه مردم را نیز تشویق به حضور در پای صندوقهای رای کردید و امروز شما به عنوان یکی از گروههای مرجع مردم وظیفه و مسئولیت بزرگی در عرصه اجتماع بر عهده دارید.
? اخلاق، منش و رفتار شما در جامعه و به ویژه در میادین ورزشی خیلی مهم است و رعایت اخلاق از سوی شما در ورزش و میدانهای مهم جهانی همواره مایه افتخار این کشور، نظام و ملت ایران بوده است.
۰
۰
votes
امتیازدهی به مقاله