معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار خراسان جنوبی گفت: دستگاه های اجرایی که توان ایجاد اشتغال پایدار را دارند باید در اولویت امور تحقیقاتی و پژوهشی در زمینه های مرتبط با مباحث اقتصادی قرار گیرند.
مشیرالحق عابدی در چهارمین نشست کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان افزود: باید براساس مقتضیات روز برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت ارائه شود.
وی تاکید کرد: دستگاه های اجرایی از توان و ظرفیت پژوهشی دانشگاه ها و نخبگان در راستای اجرای سیاست های اقتصادی و توسعه و رونق اقتصادی استان بیش از پیش استفاده کنند.
معاون استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه انجام پژوهش در حوزه اقتصاد اولویت اول استان در این زمینه خواهد بود گفت: پژوهشگران و فعالان در این حوزه باید به گونه ای اقدام کنند تا این پژوهش ها به ایجاد اشتغال پایدار و توسعه و رونق اقتصادی در بخش های مختلف تبدیل شود.
وی بر برگزاری منظم جلسات کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری با دستورکارهای مشخص تاکید کرد و افزود: نباید با برگزاری صوری جلسات اهمیت و جایگاه پژوهش زیر سئوال برود و برخی مباحث مهم که نقش اساسی در توسعه استان دارند نادیده گرفته شوند.
عابدی تصریح کرد: این کارگروه باید به دنبال آن باشد که چه کارهایی باید صورت گیرد تا با توسل به اقدامات تخصصی کمیته های زیرمجموعه این کارگروه، نقشه راهی برای توسعه اقتصادی استان و برون رفت از مشکلات اقتصادی احصا شود.
وی با تاکید بر استفاده از توان دستگاه های اجرایی در کمیته های تخصصی این کارگروه گفت: قرار است در کمیته های تخصصی ذیل کارگروه از توان اجرایی دستگاه ها نیز استفاده شود و با بهره گیری از توان جامعه دانشگاهی و استفاده از اصل علم توامان با عمل اقدام شایسته ای صورت پذیرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه پژوهش ها باید کاربردی باشد و به نتیجه مشخصی ختم شود اظهار داشت: نباید اجازه داد اقدامات در این زمینه فقط به برگزاری هفته پژوهش منوط و به همین هفته نیز ختم شود بلکه باید اقدامات در این رابطه در تمامی ایام سال ادامه داشته باشد و پژوهش به عنوان یک امر مهم و ضروری در دستگاه ها نهادینه شود.