عباسعلی بهاری مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری به همراه محمدحسین شیخ زاده رئیس سازمان جمع آوری و فروش اموال و املاک خراسان جنوبی از کانون حمایت از بیماران هموفیلی خراسان‌جنوبی بازدید کردند.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان جنوبی عنوان کرد: کار در کانون‌ها و سازمان‌های مردم نهاد حوزه سلامت و به ویژه سمن‌های مرتبط با بیماری‌های خاص بر محوریت خیرخواهی استوار است.

بهاری ادامه‌داد: در خراسان‌جنوبی ۱۹ سمن حوزه سلامت وجود دارد که حدود ۶ درصد از ۲۲۱ سمن را شامل می شود.

وی افزود: طبق قانون نمی‌توان از محل اعتبارات دولتی به کانون‌ها و سازمان‌های مردم نهاد حوزه سلامت به صورت  مستقل و مستقیم اعتباراتی اختصاص داد و باید از محل کمک‌های مردمی و خیرین اعتباراتی را جذب کنند.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری خراسان‌جنوبی گفت: با این وجود اگر کانون‌ها و سمن‌های حوزه سلامت طرح‌ها و برنامه‌های خود را ارائه دهند، می‌توان در قالب این طرح‌ها حمایت‌هایی را از آنان داشته باشیم.

بهاری یادآور شد: با فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌جنوبی نیز در زمینه تجهیز کتابخانه کانون هموفیلی رایزنی می‌کنیم تا این نیاز بیماران هموفیلی نیز رفع شود.

حدود ۱۱۰ نفر از بیماران ما از قشر محروم و نیازمند جامعه هستند

مسعود ضیایی رئیس کانون حمایت از بیماران هموفیلی خراسان‌جنوبی‌ نیز در این بازدید گفت: خدمات کانون حمایت از بیماران هموفیلی به دو بخش حمایتی و درمانی تقسیم می‌شود.

وی بیان کرد: در بخش درمانی در روزهای یکشنبه و سه شنبه به صورت ثابت بیماران هموفیلی در بیمارستان ولی‌عصر(عج) بسیاری از فاکتورهای مورد نیاز برای انعقاد خون را به صورت رایگان دریافت می‌کنند که در روند درمان تأثیرگذار است.رئیس کانون حمایت از بیماران هموفیلی خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه حدود ۱۱۰ نفر از بیماران ما از قشر محروم و نیازمند جامعه هستند، گفت: با رایزنی با کمیته امداد و از طریق بحث مسکن مهر توانستیم مشکل ۱۸ خانواده را حل کنیم.

در این نشست مقررشد طبق مقررات از طریق سازمان اموال تملیکی تعدادی چرخ خیاطی و مقداری پارچه در اختیار این کانون در جهت حمایت از این بیماران و ایجاد اشتغال قرار گیرد.