#خبر_و_هنر

#خراسان_جنوبی

#khabar_va_honar

#southern_Khorasan

#Birjand

#khabarvahonar

#خبر_و_هنر #خبروهنر

#خبر_هنر #خبر #اخبار #هنر #فرهنگ

#بیرجند #قاین #طبس #فردوس #سرایان #نهبندان #خوسف #بشرویه #زیرکوه #درمیان #سربیشه

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری سربیشه با اشاره به احداث ۴۸ سازه در منطقه مرزی بخش درح حوزه مشوکی شهرستان سربیشه برای مهار رواناب‌های سطحی، اظهار کرد: حوزه‌های آبخیز مناطق مرزی این شهرستان نیازمند اجرای مطالعات و تخصیص اعتبارات بیشتر است تا بتوانیم خروج رواناب‌ها از کشور را کنترل کنیم.

محمد فتحی، امروز یکشنبه ۵ تیر در جمع رسانه‌های گروهی گفت: از سال ۱۳۸۴ تا ۱۳۹۶ با سرمایه گذاری حدود ۹ میلیارد ریال ۱۳ سازه آبخیزداری در مناطق مرزی شهرستان سربیشه احداث شد.

وی افزود: در همین مدت ۸ سازه نیز با مشاکت قرارگاه شهید ناصری و مشارکت‌های مردمی با اعتبار بیش از  ۱۱ میلیارد ریال احداث شد که در مجموع ۵۵۵ خانوار از مزایای این پروژه ها بهره مند شدند.

وی با اشاره به چهار طرح آبخیزداری در روستای شورکه و تجشک که در سال ۱۳۹۷  احداث شده، ادامه داد: این سازه‌ها با سرمایه گذاری بیش از ۵ میلیارد ریال احداث شده است.که ۲۰۰ خانوار از مزایای آن بهره‌مند شدند.

وی ادامه داد: علاوه بر این در ۱۳۹۸ یک سازه آبخیزداری در کلاته رحیمی با اعتبار بیش از ۸ میلیارد ریال احداث شد. که ۳۵۰ خانوار را تحت پوشش قرار می‌دهد.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری سربیشه گفت: سال ۱۳۹۹ در روستای لانو که یکی دیگر از روستاهای مرزی شهرستان سربیشه محسوب می‌شود نیز ۲ پروژه آبخیزداری با اعتبار بیش از ۱۰ میلیارد ریال با مشارکت قرارگاه شهید ناصری اجرا شد.

فتحی تصریح کرد: سال گذشته در روستای قاسم آباد دو سازه آبخیزداری با سرمایه گذاری ۲۶ میلیارد ریال احداث شده است.

وی بیان کرد: در مجموع این ۴۸ سازه در بخش درح حوزه مشوکی با هدف مهار روان آبها و کنترل سیلاب و کاهش خروج آب های سطحی از مرز، بهره برداری از آن در راستای افزایش رونق تولید و توسعه پایدار منطقه اجرا شده است و در حال حاضر این سازه‌ها بیش از یک میلیون متر مکعب حجم آبگیری دارد.