رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت: خراسان جنوبی دارای پتانسیل و فرصت کار در حوزه سنگهای قیمتی است که در این راستا از سرمایهگذاران این حوزه حمایت میکنیم.
عباس جرجانی، امروز شنبه ۲۹ آذر در دیدار با سرمایه گذاران حوزه سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی با اشاره به وجود ظرفیتها، استعدادها و فرصتهای سرمایه گذاری معدنی در هر یک از شهرستانهای خراسان جنوبی گفت: شهرستان نهبندان معادن خوبی از سنگهای تزئینی بخصوص گرانیت را با رنگ و طرحهای متنوع در خود جا داده و در این بخش شاخص است.
وی، آندالوزیت را یکی از ظرفیتهای دیگر شهرستان نهبندان عنوان و اظهار کرد: آندالوزیت در این شهرستان حتی نسبت به آندالوزیت آفریقا دارای برتری است و نیاز به کار اکتشافی بیشتر دارد.
جرجانی ادامه داد: شهرستان سربیشه با دارا بودن بیشترین معادن منیزیت استان و با ذخیره و عیار بالا، قطب منیزیت کشور است که در راستای تکمیل زنجیره تولید و ایجاد ارزش افزوده، فرآوری آن نیز در کارخانه منیزیم سربیشه انجام می شود.
وی تصریح کرد: معادنی در خصوص گرانیت سبز کاهویی در منطقه درح شهرستان سربیشه نیز در حال فعالیت هستند که این نوع از گرانیت بسیار زیبا، مشتریپسند و منحصر به فرد است.
جرجانی با اشاره به ظرفیت شهرستان سرایان در ماده معدنی بنتونیت و کاربردهای فراوان آن، بیان کرد: با توجه به ذخایر بسیار خوب بنتونیت در این شهرستان و شکلگیری واحدهای فرآوری مرتبط، میتوان از سرایان به عنوان قطب بنتونیت کشور یاد کرد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی اظهار کرد: شهرستان طبس نیز با دارا بودن بیش از ۷۶ درصد ذخایر زغالسنگ کشور به عنوان قطب زغالسنگ کشور شناخته شده است که واحدهای فرآوری این ماده معدنی نیز به خوبی در طبس شکل گرفتهاند، البته ظرفیتهای خوب دیگری نیز در برخی از مواد معدنی مانند فلورین در این شهرستان وجود دارد.
جرجانی با اشاره به اینکه ذخایر معدنی خوبی نیز در حوزه سرب و روی در شهرستان بشرویه شناسایی شده که در این شهرستان در حال شکلگیری است، یادآورشد: شهرستان خوسف را هم در ماده معدنی طلا دارای مزیت و ظرفیت خوبی دانست که این شهرستان را نسبت به سایر شهرستانها متمایز میکند.
در این دیدار همچنین گزارشی جامع از ظرفیتها و فرصتهای سرمایهگذاری حوزه سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی استان ارائه شد.
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.