استاندار خراسان جنوبی گفت: حمایت از بخش خصوصی، استفاده از دانش بنیان ها، تامین سرمایه در گرش و توجه به بنگاه های تولیدی در روستاها از الزامات تحقق شعار سال برای خراسان جنوبی است که باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد.
سید محمد رضا هاشمی در نشست شورای اداری استان اظهار کرد: چند راهبرد در حوزه شعار سال وجود دارد و بهترین آن رشد اقتصادی است همچنین توجه ویژه به حوزه معیشت از دیگر راهبردهای تحقق شعار سال محسوب میشود.
وی ثبات قوانین و کوتاه شدن فرایند صدور مجوزها را از موارد مورد تاکید رهبر معظم انقلاب برشمرد و افزود: مخاطب این تاکیدها مسوولان دستگاههای اجرایی است.
استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: آنچه در جهت عملیاتی کردن شعار سال حائز اهمیت است سرمایهگذاری برای تولید بوده که مهمترین گام آن حمایت از بخش خصوصی و کارآفرینان استان است.
وی استفاده اقتصادی دانش بنیان و شرکتهای دانش بنیان را از دیگر الزامات تحقق شعار سال برشمرد و گفت: تامین سرمایه در گردش و توجه به بنگاههای تولیدی مورد تاکید است به خصوص حوزه صنایع دستی که توانمندی های زیادی در استان دارد.
هاشمی با اشاره به اهمیت سرمایه گذاری برای تولید افزود: این موضوع در مشارکت مردم حائز اهمیت است و باید روستاها در خط مقدم قرار گیرند.
وی ادامه داد: جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت و میراث فرهنگی نقش کلیدی در تحقق شعار سال دارند و در این حوزهها با جلوگیری از خام فروشی میتوان به تحقق شعار سال کمک کرد.
استاندار خراسان جنوبی گفت: خراسان جنوبی در حوزه پنلهای خورشیدی جزو استانهای موفق بوده و تولید ۴۳۲ مگاوات از دستاوردهای استان است.
وی بیان کرد: موسسات مالی و بخش خصوصی هم باید منابع در اختیار را برای حوزه تولید صرف کنند چون گنجینههایی همچون گوهرسنگها در استان نیاز به حمایت دارد.
هاشمی با تاکید بر اینکه قوانین به نفع مردم باید تسهیل شود گفت: در صدور مجوزها باید مدیران با جدیت پای کار باشند و دستگاههای ۱۷ گانه مرجع صدور مجوزها با مردم همراهی لازم را انجام دهند.
وی یادآور شد: تامین نیازمندیهای استان از منابع داخلی مورد تاکید است و صنایع دستی و تولیدات داخلی بهترین گزینه برای انتخاب هدیه هستند.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه حوزه اقتصادی متولی عملیاتی کردن شعار سال بوده ادامه داد: باید با تشکیل قرارگاه تحقق شعار سال ایدهها را جمع آوری و اجرایی کرد.
وی روحیه جهادی را لازمه تحقق شعار سال برشمرد و اظهار کرد: اقداماتی که نوروز در راستای کاهش تصادفات رخ داد نشان داد که اقدامات جهادی همیشه کارساز بوده و اثرات خوبی دارد.
هاشمی با اشاره به لزوم حفظ داشتههای استان در حوزههای مختلف نیز گفت: اصحاب رسانه، ائمه جمعه و همه صاحبان تریبون در این زمینه میتوانند همکاری کنند.
وی به اتفاقات استان در چهار ماه گذشته اشاره کرد و افزود: آزاد سازی معادن بلوکه شده، تزریق چهار همت اعتبار، صدور مجوز کولبری با حمایت نمایندگان مجلس، دستگاه قضا و نماینده ولی فقیه در استان محقق شد که باید این رویه ادامه داشته باشد.
استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر غنیمت شمردن دوران طلایی مدیریت ادامه داد: مدیران تا زمانی که مسوولیت قبول کرده اند باید برای مردم کار کنند.
وی ضمن قدردانی از همراهی مردم در مناسبتهای مختلف سال جدید گفت: گره گشایی از کار مردم بهترین قدرشناسی بوده که وظیفه ای بر دوش مسوولان است و خدمات دهی در نقاط مرزی باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.
هاشمی بیان کرد: ایدههای نوروزی در استان اثرات قابل توجهی داشت که نتیجه همراهی همه بخشها بوده و چون تمام حوزهها پای کار بودند شاهد کاهش ۳۲ درصدی تصادفات هستیم.
وی نبود مشکل در تامین سوخت و خدماترسانی مطلوب بانکها را از دیگر اتفاقات خوب نوروز استان برشمرد و گفت: اجرای طرح همراه سرا در جوار بیمارستانها نیز رضایت بخش بود.
استاندار خراسان جنوبی بر حمایت از بخش خصوصی و تولید تاکید کرد و افزود: هر گامی که در حوزه تولید برداریم اثرات آن را در کاهش آسیبهای اجتماعی مشاهده میکنیم و ورودی پروندههای قضایی کاهش مییابد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان جنوبی هم گفت: از ۲۵ اسفند پارسال تا ۱۵ فروردین امسال با اجرای طرح نوروزی موفق به کاهش ۳۲ درصدی تصادفات شدیم که این کاهش در مقایسه با آمار ۲ سال گذشته بیش از ۷۰ درصد بوده است.
اسدالله جلال زاده افزود: پویش “نه به تصادفات” با شعار شیش دونگ برانیم هم امسال اجرا شد که با برپایی ایستگاه در استان موفق به فرهنگ سازی رانندگی ایمن شدیم.
وی اظهار کرد: ۳۸ باب مجتمع خدمات رفاهی و ۴۶ سکوی نماز هم تعطیلات نوروزی آماده خدمات رسانی بودند و ایستگاههای نوشیدنی صلواتی در پنج نقطه پر حادثه انجام شد که حجم فوتیهای تصادفات در انتهای سفر کاهش یافت.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان جنوبی بیان کرد: ۲۵ درصد مسافران طبق نظرسنجی خواب آلود بودند و با این ایستگاههای صلواتی رفع خستگی کردند و سفر را ادامه دادند.
وی با اشاره به طرح آتش و دود در نقاط پر حادثه نیز گفت: اجرای این طرح در شب منجر به آگاهسازی رانندگان و کاهش تصادفات اثرگذار بود.
جلال زاده با بیان اینکه میزان تردد وسایل نقلیه درون استانی امسال چهار درصد افزایش یافت گفت: با این وجود توانستیم آمار تصادفات را ۳۲ درصد کاهش دهیم.
وی با اشاره به اینکه سفرهای جادهای با حمل و نقل عمومی هم ۱۴۰ درصد افزایش یافت یادآور شد: مجموع تردد استان ورودی و خروجی بیش از یک میلیون و ۳۰۰ مورد بوده که ۹ درصد افزایش داشته است.
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.