استاندار خراسان جنوبی گفت: دستگاههای نظارتی، قضایی و نمایندگان مجلس حامی مدیران هستند اما مدیری موفق است که بتواند ریسک کرده و جذب حداکثری اعتبارات ملی داشته باشد.
سید محمدرضا هاشمی در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی افزود: تکریم ارباب رجوع و جذب اعتبارت ملی از وزارتخانهها دو ملاک اصلی ارزیابی مدیران دستگاههای اجرایی خواهد بود.
وی با اشاره به سفر اخیر به کشور افغانستان اظهار کرد: در این سفر یکی از دغدغههای مهم، جاده ماهیرود سربیشه – فراه افغانستان به طول ۱۱۷ کیلومتر بود که حدود ۱۶ سال معطل مانده است.
وی ادامه داد: با توجه به پیگیریهای انجام شده امیدواریم مجموع این مسیر سال ۱۴۰۵ به بهرهبرداری برسد، بدون شک تکمیل این مسیر تاثیر بسیار زیادی بر صادرات خواهد داشت.
استاندار خراسان جنوبی اظهار کرد: سال گذشته ۹۸۰ میلیون دلار صادرات به کشور افغانستان از مرز ماهیرود سربیشه انجام شده است، با توجه به اهمیت این موضوع، تکمیل مسیر فوق که در تعهدات استان بوده باید سریعتر تکمیل شود.
وی با بیان اینکه دوبانده سازی جاده ماهیرود – فراه مسیر ترانزیتی را ۵۰۰ کیلومتر کاهش میدهد عنوان کرد: همچنین در سفر به فراه و هرات افغانستان موضوعات متعددی از جمله دانش بنیان، کشت فراسرزمینی، معادن و فراوری مواد معدنی نیز پیگیری شد و در آینده شاهد تحول بسیار خوبی در استان خواهیم بود.
هاشمی تاکید کرد: موضوع کولبری نیز با وفاق و همدلی بین مجموعه بخش خصوصی و دولتی، نمایندگان مردم، دستگاههای نظامی، انتظامی و امنیتی و دیگر دستگاههای اجرایی در استان در حال تحقق است و بدون شک میتوان خراسان جنوبی را تبدیل به بانه دوم کرد.
وی ادامه داد: در این زمینه روستاهای مرزی تا شعاع ۵۰ کیلومتری مرز فعالیت خواهند داشت همچنین در حال پیگیری برای افزوده شدن شهرهای مرزی نیز هستیم.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به ظرفیت نیروگاههای خورشیدی در استان عنوان کرد: بیش از ۸۱۰ مگاوات برق در حال تامین است به این شکل که تاکنون ۴۶ مگاوات انرژی تجدیدپذیر به شبکه وصل شده و ۴۳۹ مگاوات نیز در بیش از ۲۰۰ سایت دیگر در حال اجرای عملیات است.
وی اضافه کرد: همچنین قراردادهایی برای ۳۷۰ مگاوات انرژی خورشیدی به امضا رسیده و زمینهای مورد نیاز برای این پروژهها به سرمایهگذاران واگذار شده است.
هاشمی بیان کرد: در حدود چهار ماه گذشته سرمایهگذارانی از چهار کشور انگلستان، آفریقای جنوبی، آلمان و امارات در حوزه نیروگاههای خورشیدی جذب و شروع به فعالیت کردهاند که برخی پروژهها تا آخر اردیبهشت و برخی تا مرداد وارد شبکه برق میشود.
وی عنوان کرد: برای نخستین بار ۴۶ درصد اعتبارات مدیریت بحران کشور معادل بیش از هزار و ۳۶۰ میلیارد تومان توسط این استان جذب شده است.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به کسب رتبه دوم استان در زمینه اشتغال و رتبه دوم کاهش نرخ بیکاری یادآور شد: همه این اتفاقات در سایه وفاق و همدلی بین تمامی مجموعهها و دستگاههای اجرایی رقم خورده است.
وی بر لزوم تحقق شعار سال ” سرمایهگذاری برای تولید ” در خراسان جنوبی تاکید کرد و گفت: معتقدیم این استان با وجود ظرفیتها و توانمندیهای مختلف از جمله در حوزه نیروی انسانی توانمند، مواد معدنی غنی از قبیل طلا، مس و زغالسنگ، تولید تنها ۹۰۰ میلیون تن ذخایر زغالسنگ در طبس و سایر، محروم نیست.
هاشمی با اشاره به ظرفیتهای بخش کشاورزی و گردشگری خراسان جنوبی افزود: در ایام تعطیلات نوروز امسال با اقداماتی از قبیل استقرار سیاهچادرهای عشایری و بازارچههای صنایع دستی میزان تصادفات فوتی نسبت به سال ۱۴۰۲، معادل ۷۰ درصد و نسبت به پارسال ۳۲ درصد کاهش یافت.
وی با اشاره به پروژه در دست اجرای راه آهن استان تصریح کرد: اعتبار تملک دارایی استان از سه همت در سال گذشته به ۶ همت افزایش یافته و از اعتبارات ملی یک وزارتخانه در چهار ماه گذشته سه هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان جذب شده است.
استاندار خراسان جنوبی در ادامه ضمن قدردانی از اعضای شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی در استان عنوان کرد: مطالبی که در نشست امروز مطرح شد پیگیری، مصوب و ابلاغ خواهد شد.
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.