معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: روزانه ۱۰۰ تن شیر در استان تولید می شود و بیش از ۳۰ مرکز جمع آوری در استان فعال است
سید جلال مدرسی روز دوشنبه در همایش گرامیداشت روز جهانی غذا و تجلیل از واحدای تولیدی و مسئولان برتر صنایع غذایی استان اظهار داشت: نیمی از شیر تولیدی در استان تبدیل به فرآورده های لبنی شده و مابقی به خارج استان ارسال می شود.
وی بیان کرد: سرانه مصرف شیر در کشور سیر نزولی داشته و از مصرف ۱۲۰ کیلوگرم به ۹۰ کیلوگرم رسیده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه سرانه مصرف گوشت مرغ در کشور ۲ برابر میانگین جهانی است افزود: سالانه ۵۵ هزار تن گوشت مرغ در استان خراسان جنوبی تولید می شود.
وی به فعالیت ۶۶۷ واحد مرغ گوشتی در استان اشاره کرد و گفت: ظرفیت این واحدها ۳۴ میلیون قطعه در سال است که گوشت مازاد استان به استان های مجاور ارسال می شود.
مدرسی تاکید کرد: تولید گوشت مرغ به لحاظ ریالی صنعت اول این خطه کویری است بنابراین باید به سمت مباحث کیفی پیش برویم.
وی اظهار داشت: با وجود ظرفیت های خوبی که در خصوص پرورش مرغ در استان و کشور وجود دارد اما زمینه مساعدی برای صادرات فراهم نشده که باید زیرساخت ها و سرمایه گذاری لازم در این زمینه لحاظ شود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: صحبت های زیادی در خصوص امنیت غذایی از گوشه و کنار به گوش می رسد اما با این مهم فاصله زیادی داریم.
وی بیان کرد: شاید امنیت غذایی را فقط کمیت می دانیم چون به کیفیت مواد غذایی توجه زیادی نکرده ایم.
نماینده اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان جنوبی هم گفت: صنعت یک امر مقدس است به ویژه در بحث صنایع غذایی که قوت مردم محسوب می شود.
احمدرضا لطیفی مسئولان کنترل کیفیت و کارشناسان غذایی را سربازان بخش صنعت دانست و افزود: صنعت غذا در هر ملتی بعد از نفت به روز ترین صنعت در جامعه است.