تجهیزات پیشرفته پزشکی با هزینه ۱۱۶میلیارد ریال در برخی از مراکز درمانی خراسان جنوبی توزیع شد.
؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در نشستی که با حضور سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و جمعی ازاصحاب رسانه برگزار شد گفت: دستگاههای دیالیز، تجهیزات فیزیوتراپی و تجهیزات پیشرفته اتاق عمل از جمله لاپاراسکوپی، زایمان بی درد و تخت بستری با هزینه ۱۱ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان بین مراکز درمانی خراسان جنوبی توزیع شد.
دکتر محمود گنجی فرد افزود: این تجهیزات در بیمارستانهای زیرکوه، قاینات و سایر نقاط استان توزیع شده است.
نماینده مردم شهرستانهای قاینات و زیرکوه در مجلس هم با تاکید بر ارتقای انگیزه کادر بهداشت و درمان و تحقق مسئولیتهای اجتماعی گفت: در استان تجهیزات پزشکی وجود دارد که باید سطح خدمات درمانی بهبود یابد.
دکتر سلمان اسحاقی افزود: بسیاری از نارضایتیها نیاز به منابع مالی ندارند و با مدیریت صحیح و نظارت کردن بر آنها قابل رفع هستند
نوشته و خبرنگار : دکتر ا . زارعی دبیر سرویس پزشکی و سلامت و ا حسن پور
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.