استاندار خراسان جنوبی از توجه خاص در سال آینده به توسعه زیرساخت‌های شهرستان عشق آباد خبر داد.

 سید محمد رضا هاشمی در پایان دومین سفر خود به شهرستان عشق آباد در روستای تپه طاق این شهرستان در جمع خبرنگاران گفت: خوشحال هستم از اینکه برای دومین بار در طول مدت کوتاهی که در خراسان جنوبی حضور دارم به شهرستان جدید التاسیس عشق آباد آمده‌ام.

وی خاطر نشان کرد: در سومین روز از دهه فجر که با عطر افشانی گلزار شهدا و دیدار با یکی از خانواده‌های شهدای این شهرستان سفر خود را به شهرستان عشق آباد آغاز کردیم ۲۳ پروژه با اعتبار ۹۵ میلیارد تومان شامل بهره برداری از پلی در بین عشق آباد به بردسکن، پوشش تلفن همراه و اینترنت در ۴ روستا، ساختمان عملیات اداره گاز عشق آباد و … افتتاح شد.

به گفته وی هر چند در زمان توزیع اعتبارات سال ۱۴۰۳ عشق آباد در سرجمع اعتبارات تملک شهرستان طبس منظور شده است اما توجه خاصی سال آینده برای توسعه زیرساخت‌ها به شهرستان عشق آباد خواهیم داشت.

هاشمی در ادامه متذکر شد: در دیدار روستاییان این شهرستان دغدغه‌های خود را در خصوص وضعیت راه‌های عشایری بیان کردند که مقرر شد در سفر دیگری که به همراه مدیران کل برای رسیدگی به امور این منطقه به این شهرستان می آییم، این موضوع را هم مورد بررسی قرار دهیم.

وی در ادامه تصریح کرد: عشایر با تولید ثروت و ایجاد اشتغال امید آفرینی می‌کنند و باید توجه ویژه ای به آنها شود.

نویسنده ،خبرنگار و سردبیر: ا .حسن پور