#در_خانه_میمانیم

#شکست_کرونا_مردم_همدلی

#کرونا_را_شکست_میدهیم

#رعایت_بهداشت_فردی

 

استاندار خراسان جنوبی:
✅ تشکیل شورای محرومیت زدایی برای انسجام بخشی در مباحث اجتماعی
?استاندار خراسان جنوبی از تلاش استان برای ایجاد وحدت رویه و انسجام بخشی در مباحث اجتماعی با تشکیل شورای محرومیت زدایی خبر داد.
معتمدیان با اعلام این خبر در جلسه مجمع خیرین سلامت خاطر نشان کرد: هدف از این کار، ارائه خدمات عدالت محور در سطح استان است.
?وی با اشاره به تجربه های موفق استان در زمینه انسجام و هم افزایی دستگاه های اجرایی گفت: در سال ۹۸ با انسجام بین دستگاه ها و نهادهایی که در زمینه محرومیت زدایی فعالیت می کردند، بعنوان اولین استان توانستیم به صورت منطقه ای، برای رفع محرومیت اقدام کنیم.
?به گفته وی؛ در پی این اتفاق، کمیته امداد امام خمینی(ره)، بنیاد مستضعفان، قرارگاه سازندگی و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) به عنوان نهادهای معین، برای رفع محرومیت از شهرستان های مرزی استان ورود کردند.
?معتمدیان ادامه داد: برگزاری جشن گلریزان و افزایش قابل توجه کمک های مردمی و نهادها برای تأمین البسه عید دانش آموزان نیازمند نیز از پیامدهای مطلوب وحدت رویه نهادها و مؤسسات خیریه و مردم بود.
?وی متذکر شد: این وحدت رویه می بایست در موضوع محرومیت زدایی مسایل اجتماعی نیز اتفاق بیفتد تا نتایج مطلوب تری به همراه داشته باشد.
?به گفته وی؛ با وجود همه مشکلات ناشی از خشکسالی و تأثیری که بر درآمدها داشته، مردم استان در امور خیریه، مشارکت قابل تحسینی دارند و همین امر سبب شده خراسان‌جنوبی از استان های پیشرو در جلب مشارکت های مردمی باشد.
?استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر لزوم ساماندهی روند اجرای برنامه های مؤسسات خیریه و گروه های مردمی در زمینه جلب مشارکت های عمومی تصریح نمود: اقدامات پراکنده و جزیره ای، می تواند آسیب هایی به همراه داشته باشند .
?معتمدیان با اشاره به همراهی همیشگی مردم در شرایط خاص متذکر شد:جلب کمک ها باید به گونه ای باشد که اعتماد عمومی را خدشه دار نکند.
?وی تشکیل شورای محرومیت زدایی مسایل اجتماعی را اولین گام برای تحقق این هدف برشمرد و گفت: این شورا با محوریت دفتر اجتماعی استانداری و با حضور مجمع خیرین سلامت، نمایندگان سازمان های مردم نهاد، گروه های جهادی و…. و با هدف انسجام بخشی در بحث اجتماعی محرومیت زدایی شکل می گیرد.
?به گفته وی؛ تدوین بانک اطلاعاتی از دهک های پایین جامعه که تحت پوشش هیچ نهاد حمایتی نیستند و همچنین شناسایی بیماران خاص و صعب العلاجی که هزینه های درمان شان سنگین است از اصلی ترین برنامه های شورای محرومیت زدایی مسایل اجتماعی است.
?استاندار تأکید کرد:این تمرکز بخشی و ساماندهی برنامه ها به معنای دخالت در کار و ایجاد محدودیت برای فعالیت مؤسسات، سمن ها و… نیست بلکه به مفهوم نظارت بر فرآیند کارهاست.

?معتمدیان با اشاره به شرایط فعلی کشور و شیوع بیماری کرونا و وفاق و همدلی صورت گرفته میان آحاد مردم و مسئولین گفت: بخش عمده ای از کمک های مردمی در شرایط فعلی، مربوط به تأمین اقلام بهداشتی ویژه خانواده های نیازمند است.
?وی ادامه داد: باید شرایطی فراهم شود که این حرکت های مردمی آسیب نبیند و تقویت شود.
?استاندار با تأکید بر شرایط فعلی کشور و فعالیت گروه های مختلف برای جلب کمک های مردمی و تأمین اقلام بهداشتی مورد نیاز خانواده های بی بضاعت، متذکر شد: با اعلام وزارت کشور، در بحث جذب کمک های مردمی در حوزه سلامت، مرجعیت با مجمع خیرین سلامت است.
?معتمدیان ادامه داد: این موضوع ، نافی فعالیت سایر بخش ها نیست اما با توجه به اشراف مجمع خیرین سلامت، بدون تردید این مرجعیت، نتایج بهتری به همراه دارد.
?وی با اشاره به اقدامات مجمع خیرین سلامت در سطح استان، از فرمانداران خواست نسبت به فعال سازی این مجمع در همه شهرستان های استان اقدام نمایند.
?استاندار گفت: یکی از مهمترین اقدامات مجمع، احداث پروژه های بهداشتی درمانی به ویژه در مناطق کمتر برخوردار است.
?وی تأکید کرد: تلاش ما بر این است که در بحث سلامت و بهداشت استان به نرم خوبی در کشور برسیم.