فرخنده با تاکید بر اینکه تربیت هنرمند متعهد انقلابی اولویت نخست حوزه فرهنگ است، گفت: جایگاه کانونهای فرهنگی هنری در این حوزه باید مشخص شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی به منظور تبریک سالروز تشکیل ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی و هنری در جمع کارشناسان این نهاد در خراسان جنوبی حضور یافت.
علی فرخنده-مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی- در این جلسه اظهار داشت: در سال ۱۴۰۳ باید برنامه های ما بهتر هم از نظر کیفیت و کمیت نسبت به سال قبل باشد.
وی بیان کرد: سال آینده به خلاهایی که داشتیم باید بپردازیم و یکی از موضوعاتی که در مدیریت مطرح می شود همین تخصیص منابع محدود به نیازهای نامحدود است یعنی حوزه قدرت تحول گرایی و خلاقیت و ابتکار عمل زمانی مشخص می شود که ما با کمبود منابع مواجه شویم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی ادامه داد: جا برای کارکردن در حوزه فرهنگ بسیار است و دشمن چندین برابر ما هزینه می کند و ما برنامه عقب مانده در حوزه فرهنگی بسیار داریم البته لازمه کار فرهنگی، تامین اعتبارات مورد نیاز است و اگر در حوزه فرهنگی برنامه، طرح و نگاه داشته باشیم قطعا نتیجه خواهد داشت.
فرخنده در خصوص کانون های فرهنگی هنری مساجد گفت: امیدواریم بتوانیم با همکاری کانون ها یک نقشه برآورد وضعیت الکترونیکی آماده کنیم و در آن اطلس فرهنگی استان ویژه کانون ها قرار گرفته باشد.
وی در ادامه بیان کرد: کار خوبی در این زمینه شروع شده است و خروجی این نقشه در حوزه برنامه ریزی های فرهنگی قابل استفاده خواهد بود و در این راستا اطلس هر کانون فرهنگی هنری قابل نمایش است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی با بیان اینکه اولویتی بالاتر از تربیت نیروی هنرمند متعهد وجود ندارد، افزود: نقش کانون ها باید در حوزه تخصصی خودش ایفا شود.
فرخنده در ادامه گفت: رویداد جریان ساز را مورد توجه قرار دهید و برنامه های گفتمان جریان ساز طراحی کنید و برنامه هایی که رشد جدید بیرون نمی آید، اولویت ندارد.
وی عنوان کرد: قدرت کانون های فرهنگی هنری مساجد را به رخ جامعه بکشانید و جنس و سطح برنامه ها را به سمت جریان سازی و گفتمان سازی ببرید.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی با اشاره به ایجاد تیم های فرهنگی محله محور در کانون ها گفت: در این تیم ها، انسان های دغدغه مند و طراح و خلاق به اجرای کارهای فرهنگی در محله ها بپردازند.
فرخنده ادامه داد: جنس کانون های فرهنگی هنری مساجد،مردمی است و در مسجد عملیات می کند و اتکا بر اجرای برنامه ها باید ۹۰ درصد مردم محور باشد.
وی بیان کرد: بحث اعتبارات مورد نیاز کانون های فرهنگی هنری مساجد استان بالغ بر یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان را پیگیری خواهیم کرد.
نوشته و خبر نگار : مهدیه حسن پور دبیر سرویس فرهنگی و هنری و ا.حسن پورر
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.