معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی گفت: با وجود مشکلات موجود کشور اگر به تمام ظرفیتهای جامعه از دولت و بخش خصوصی به صورت علمی و منطقی توجه شود و همدلی مردم را داشته باشیم و از توان علمی و مالی هم استانیها بهرهگیری کنیم، به طور قطع جهش خوبی در تولید و تحقق شعار سال خواهیم داشت.
مشیرالحق عابدی طی چند سال اخیر بحث معیشت، رونق تولید و توجه به توان داخلی از مهمترین دغدغههای مقام معظم رهبری بوده که این موارد را یک دستور و راهکار برای مقامات مسئول میبینم.
وی افزود: کنترل واردات، توجه به صادرات، نظم سرمایههای داخلی و دولتی، مجوززدایی، بهرهمندی از توانایی نخبگان و مجموعههای دانش بنیان، تکیه بر مزیتهای بومی تولید از قبیل توسعه کشت گلخانهای، گسترش صنایع تبدیلی و تکمیلی در بخش کشاورزی به منظور جلوگیری از خام فروشی، کارآمدسازی فرآیند توزیع کالا و خدمات و حذف واسطهها، فرهنگسازی برای افزایش بهره وری، مبارزه با قاچاق کالا، از بین بردن اقدامات موازی برخی دستگاهها، ایجاد امنیت سرمایهگذاری در کشور و تسهیل کار برای افرادی که به دنبال تولید هستند، روانه کردن سرمایه جامعه به سمت تولی به عنوان زیرساختهای مهم تولید به لحاظ کیفیت و میزان تولید بوده که برای تحقق شعار سال توجه به آن وظیفه عمده کارگزاران است.
وی با بیان اینکه از جمله الزامات تحقق سیاستهای جهش تولید، اعتماد سازنده به بخش خصوصی است، تصریح کرد: با وجود مشکلات موجود کشور اگر به تمام ظرفیتهای جامعه از دولت و بخش خصوصی به صورت علمی و منطقی توجه شود و همدلی مردم را داشته باشیم و از توان علمی و مالی هم استانیها بهرهگیری کنیم، به طور قطع جهش خوبی در تولید و تحقق شعار سال خواهیم داشت.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: بخش خصوصی در استان میتواند با تربیت نیروی کار ماهر و استفاده از دانش روز دنیا، امکان جهش تولید را در استان فراهم آورد.
عابدی اظهار کرد: الگوهای موفق دنیا نشان میدهد بخش خصوصی خود باید برای تربیت نیروی کار ماهر آستین بالا بزند و این میطلبد که این بخش در این زمینه فعالیتهای خاصی را انجام دهد.
وی افزود: دومین راهبرد که بخش خصوصی باید به آن توجه کند، استفاده حداکثری از علم و تکنولوژی روز برای افزایش بهرهوری تولید است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: طی سالهای اخیر تحریمها باعث شده فاصلهای بین تکنولوژی روز دنیا و تجهیزاتی که در بخش تولید ایران مورد استفاده قرار میگیرد، ایجاد شود و این شرایط باعث شده تولید در کشور با هزینه زیاد انجام شود و در زمینه تولیدات مبتنی بر تکنولوژی روز چندان موفق نباشیم.
عابدی بیان کرد: بخش خصوصی باید به روز کردن تجهیزات و تکنولوژی خود را در دستور کار قرار دهد، چراکه گاهی با بهبود یک تکنولوژی، ظرفیت تولید یک واحد میتواند تا سه برابر هم افزایش یابد.
وی یادآور شد: برای انجام این اقدامات، دولت نیز حمایتهای لازم خصوصا تامین مالی را برای بخش خصوصی انجام میدهد.
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.