معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: نگاه دولت چهاردهم و شخص رئیس جمهور توسعه عدالت آموزشی در همه استان با رویکرد مردمپایه است تا با شکلگیری گروههای مردمی مشکل کمبود مدرسه رفع شود.
حمید رضا خانمحمدی در دیدار با استاندار خراسان جنوبی اظهار کرد: تشکیل حلقههای مردمی در مدرسه سازی مورد تاکید رئیس جمهور است و باید در خراسان جنوبی هم این موضوع به طور جدی پیگیری شود.
وی افزود: در گزارشی که درباره نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی به رئیس جمهور ارائه شد، تأکید شد که فقط گزارش عمرانی نباشد بلکه گزارش اجتماعی حایز اهمیت است.
معاون وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه آموزش میتواند محل وفاق همه بخشها در کشور باشد گفت: نقاط فاقد مدرسه در خراسان جنوبی حایز اهمیت است از همین رو اعتبارات محرومیتزدایی را افزایش خواهیم داد.
وی بر حل موضوع سهم مشارکت دولت در مدارس خیرساز خراسان جنوبی تاکید کرد و گفت: خراسان جنوبی در همه زمینهها شاگرد اول بوده است و علی رغم مشکلات اقتصادی در حوزه آموزش و پرورش و ساخت مدرسه نمره قابل قبولی گرفته است.
خان محمدی یادآور شد: توسعه عدالت آموزشی و کیفیت فضاها از دغدغههای مهم رئیس جمهور است که در سفر اخیر به تبریز و ارومیه با جدیت مورد پیگیری قرار گرفت.
وی همچنین در خصوص اهمیت پروژههای اجتماعی و آموزشی، به ویژه در مناطق محروم، عنوان کرد: بهبود وضعیت آموزشی میتواند زمینهساز حل مشکلات دیگر مانند بهداشت و تصادفات جادهای باشد.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور بر لزوم ایجاد زیرساختهای مناسب و تخصیص اعتبارات لازم به پروژهها تاکید و اشاره کرد: با توجه به همت خیران خراسان جنوبی ساخت ۸۰ مدرسه در این طرح عدد بالایی نیست و میتوان با برنامهریزی و تشکیل گروههای مردمی این هدف را محقق کرد.
وی از خراسان جنوبی به عنوان یک استان معلمپرور یاد کرد و گفت: بدنه آموزشی استان نیز بسیار قوی و خیران نیز پای کار هستند که باید انعکاس رسانه ای آن نیز مورد توجه قرار گیرد.
خان محمدی با اشاره به اینکه پیدا کردن مکانهای فاقد مدرسه در شهرها از اهمیت زیادی برخوردار است، تصریح کرد: نباید به گونهای باشد که در یک نقطه مدرسه بسازیم که فاصله آن تا مدرسه دیگر سه -چهار کیلومتر باشد.
وی بر آماده سازی لکههای فاقد مدرسه در استان تاکید کرد و ادامه داد: اگر خیری برای ساخت مدرسه مراجعه میکند باید او را به سمت مکانهای فاقد مدرسه در سطح استان هدایت کنیم و حتی مانند برخی از شهرها موافقتنامه از قبل آماده باشد.
معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به لزوم استفاده از ظرفیت قانون بند خ ماده ۲۰ قانون برنامه هفتم درباره اعتبار مالیاتی برای ساخت مدرسه نیز گفت: در همین راستا ۳۰ همت پروژه تعریف کردیم و خراسان جنوبی هم میتواند از این محل سهم داشته باشد.
وی با تاکید بر اولویت قرار گرفتن مدرسه سازی در استفاده از ظرفیت مسئولیت اجتماعی معادن افزود: ۱۸ همت اعتبارات محرومیتزدایی بوده که برای سال جاری هم تمدید شده و با افزایش اعتبارات موضوع سهم مشارکت دولت در مدارس خیرساز خراسان را امسال حل میکنیم تا در این زمینه سر به سر شویم.
خان محمدی در خصوص هدف خود از سفر به خراسان جنوبی نیز گفت:این سفر انجام شد چون باور داریم که وقتی به یک شاگرد اول توجه کنیم بیشک برای بقیه تبدیل به الگو خواهد شد.
وی برای اختصاص تجهیزات آموزشی به خراسان جنوبی قول مساعد داد و افزود: در طرح شهید سراج به صورت مشارکتی مدارس تجهیز میشوند.
بررسی وضعیت فضاهای آموزش و حضور در روستای کندرود، شهرستان سربیشه،به منظور برگزاری آیین خشتگذاری پروژه آموزشی از دیگر برنامههای سفر معاون وزیر و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور به خراسان جنوبی است.
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.