چهل و دومین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان خراسان جنوبی برگزار شد

چهل و دومین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان خراسان جنوبی برگزار شد
چهل و دومین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان خراسان جنوبی با دستور کار بررسی راهکار های فرهنگی پیرامون تحقق شعار سال و اقدامات انجام گرفته در خصوص طرح پژوهشی نامگذاری روز بیرجند توسط دانشگاه بیرجند در محل دفتر امام جمعه بیرجند برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی؛چهل و دومین نشست شورای فرهنگ عمومی خراسان جنوبی عصر پنجشنبه ١٨ خرداد ماه سالجاری با حضور سید علی اکبر پرویزی استاندار، حجت اسلام علی رضایی امام جمعه بیرجند و اعضای شورا در دفتر رئیس شورای فرهنگ عمومی استان برگزار شد.

رئیس شورای فرهنگ عمومی خراسان جنوبی در این نشست با محکوم کردن حمله تروریستی روز چهارشنبه در صحن حضرت امام (ره) و ساختمان اداری مجلس شورای اسلامی ، یاد و خاطره ١٧ شهید این حادثه را گرامی داشت و برای سلامتی ۵٣ زخمی این دو حادثه دهشت افکنی آرزوی سلامتی کرد.
حجت الاسلام علی رضایی بیرجندی افزود: ما عالم جماد، نبات و حیوانی را طی می کنیم، می خواهیم به عالم انسانی، نورانی، معنوی ، ولایی و رحمانی برسیم.
امام جمعه بیرجند اظهار کرد: با این شرایطی که داریم موضوع را درک می کنیم، ما بنده خدای مهربان هستیم، باید به کمال برسیم و آنچه روز گذشته در تهران رخ داد، بی توجهی به دین است.
وی در ادامه از ولایت فقیه به عنوان هدیه حضرت امام(ره) یاد کرد و گفت: باید به ولایت عرفانی برسیم، هدف از ولایت فقیه مورد نظر امام شهدا، رسیدن به درجه معنویتاست.

رضایی بیرجندی در ادامه یادآور شد: جمهوری اسلامی ایران یک واحد نورانی برای دنیاست، و خراسان که مدفن امام رضا(ع) است، مرکز یک قطعه نورانی است و هرمنطقه استان خراسان جنوبی از جمله فردوس، قاینات، نهبندان ، طبس و … پر از درمان های معنوی است.

وی با اشاره به فعالیت ٨٠٠ ساله حوزه علمیه معصومیه بیرجند و ٧۵٠ساله این نهاد در بخش زهان قاینات تاکید کرد که روزی برای نامگذاری بیرجند انتخاب شود که مختصاین منطقه باشد.

استاندار خراسان جنوبی نیز در چهل و دومین نشست شورای فرهنگ عمومی استان تاکید کرد که در انتخاب نام پیشنهادی برای نامگذاری روز بیرجند عجله نشود و ازفرصت کافی برای گزینه های پیشنهادی نهایت استفاده شود.

سید علی اکبر پرویزی با طرح این پرسش هدف از انجام این کار چیست، افزود: نامی برای روز بیرجند انتخاب شود، که نمادی از مردم این خطه از شرق کشور باشد.
وی بیان کرد: علم، فرهنگ، دانش و دین بخشی از نماد مردم بیرجند است ، هر اسمی برای نامگذاری روز بیرجند انتخاب شود، ممکن است موافق و مخالفانی داشته باشد.

وی ادامه داد: خراسان جنوبی چهره های برجسته علمی و فرهنگی زیادی دارد ، نام انتخابی به گونه ای باشد که پس از تصویب شورای فرهنگ استان، در شورای فرهنگ عمومی کشور قابل دفاع باشد.

در این نشست اقدام های انجام شده در مورد طرح پژوهشی نامگذاری روز بیرجند توسط دانشگاه بیرجند و مجری طرح محمد امین ناصح ارائه شد.
در این نشست تعدادی از اعضای شورای فرهنگ عمومی استان به طرح دیدگاه های خود برای نامگذاری روز بیرجند پرداختند.
یکی از روزهای پیشنهادی با توجه به نقش مدرسه شوکتیه به عنوان سومین مدرسه نوین پس از دارالفنون تهران و رشدیه تبریز است.
در پایان مقرر شد، در خصوص ثبت روزی به عنوان روز بیرجند بازنگری مجددی در حوزه تخصصی طرح مذکور صورت پذیرفته و موارد مطرح شده توسط کارگروه برای جلسات بعدی شورا ارائه گردد و همچنین نسبت به فراخوان عمومی برای معرفی روز بیرجند اقدام شود.

۰ ۰ votes
امتیازدهی به مقاله