دکتر مروج الشریعه استاندار خراسان جنوبی که در ظهر امروز در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان سخن می گفت با بیان این مطلب، افزود: در سال های ۹۰ تا ۹۵ ، مبلغ ۲۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به منظور کمک به زیرساخت های تولیدی در استان اختصاص یافته بود این در حالیست که با مساعدت ویژه دولت و همکاری مجلس شورای اسلامی این رقم در سال جاری به ۳۰ میلیاردتومان افزایش یافته است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری ، استاندار خراسان جنوبی ،به شرایط مالی و اعتباری دولت تدبیر وامید اشاره کرد و ادامه داد: این کمک ها در شرایط سخت مالی و در شرایطی بدست آمد که دولت با کمبود منابع اعتباری مواجه بوده است.
وی ادامه داد: پیش بینی کمک های فنی و اعتباری و نیز وجوه اداره شده در بودجه سال جاری و سال آتی از مهمترین و بهترین اقداماتی است که از سوی دولت به منظور استفاده بهینه از منابع اعتباری و مدیریت منابع به انجام رسیده است.
مقام عالی دولت در استان، به نامگذاری سال جاری از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال اشاره کرد و ادامه داد: در حال حاضر دولت با تمام توان در میدان اقتصاد مقاومتی حضور یافته و در این زمینه مجاهدانه در حال تلاش است.
مروج الشریعه، استفاده از ظرفیت های قانونی در بخش های مختلف برای کمک به تولیدکنندگان و صاحبان صنایع را مورد تاکید قرار داد و افزود: به نظر می رسد ضعفی که در حوزه اطلاع رسانی ظرفیت های قانونی وجود دارد موجب شده تا تولیدکنندگان و صاحبان صنایع نتوانند آنگونه که شایسته است از این ظرفیت ها به نحو مطلوب و مناسب استفاده کنند.
وی با بیان اینکه آماده هرگونه کمک و مساعدت به سرمایه گذاران و فعالین اقتصادی هستیم، افزود: مسئولین ذی ربط باید با احصاء مشوق های سرمایه گذاری که در کل کشور وجود دارد ونیز مشوق ها و امتیازاتی که می توان در استان برای سرمایه گذاران در نظر گرفت به تسریع روند سرمایه گذاری کمک کرده و حضور سرمایه گذاران در استان را تسهیل نمایند.
استاندار خراسان جنوبی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و نیز ارائه آموزش های کوتاه مدت را مورد تاکید قرار داد و افزود: در تفاهم نامه ای که فیمابین استانداری خراسان جنوبی، اداره کل آموزش فنی و حرفه ای و نیز ادراه کل صنعت، معدن و تجارت منعقد خواهد شد پرداخت هزینه های مرتبط با این امر و نیز ارائه مشوق های سرمایه گذاری خاص استان خراسان جنوبی مورد بررسی و تفاهم قرار خواهد گرفت.
مروج الشریعه، یادآورشد: پرداخت هزینه واگذاری زمین در شهرک های صنعتی یکی از مواردی است که می توان با تفاهمی که صورت می گیرد در خصوص پرداخت این هزینه به طرق مختلف به سرمایه گذاران کمک کرد و یا بگونه ای برنامه ریزی شود تا هزینه زمین بعد از به نتیجه رسیدن فرایند تولید و در اقساط بلند مدت پرداخت شود.
وی تعیین تکلیف واحدهای تولیدی نیمه تعطیل و یا تعطیل در استان را از جمله اولویت های کاری در استان برشمرد و خاطر نشان ساخت: در جلسه گذشته ستاد راهبری مدیریت اقتصاد مقاومتی در شهرستان قاینات مقرر گردید واحدهای تولیدی نیمه تعطیل ویا تعطیل تعیین تکلیف شوند که این امر کمک شایانی در راستای ارائه مساعدت های لازم خواهد نمود.
مقام عالی دولت در استان، با بیان اینکه یک کمیته ۵ نفره این مهم را به انجام خواهند رساند، افزود: دولت با همکاری مجلس توانست برغم کمبودهای اعتباری که وجود داشت در سال های اخیر کمک های بسیار مناسبی را به واحدهای تولیدی ارائه نماید.
مروج الشریعه ، با اشاره به اینکه بانک ها باید با تمام توان در میدان کمک به تولید کنندگان وارد شوند افزود: بانک ها باید با شجاعت و با قدرت ریسک بالا در روند تصمیم گیری ها حضور یافته و در جهت کمک به تولید کنندگان از تمام ظرفیت خود استفاده نمایند.
این گزارش حاکیست؛ کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان ظهر امروز با حضور استاندار خراسان جنوبی و معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران برگزار شد.