به گزارش خبر و هنر، سیدمحمدرضا هاشمی استاندار ظهر دوشنبه در دیدار با پورفرزانه معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، توسعه و ساماندهی پروازها را از نیازهای اساسی استان دانست و گفت: خراسان جنوبی آمادگی لازم برای میزبانی از هواپیمای شب‌خواب را دارد.

وی با اشاره به موقعیت راهبردی استان افزود: پروازهای منظم و متنوع علاوه بر کاهش هزینه‌های سفر و افزایش رضایتمندی مردم، زمینه‌ساز رونق اقتصادی، توسعه گردشگری و جذب سرمایه‌گذاران خواهد بود.

استاندار با تشکر از اختصاص پروازهای ویژه اربعین به بیرجند، بر ضرورت استمرار آن‌ها و افزایش پرواز در مسیرهای تهران و مشهد تأکید کرد و گفت: اختصاص پرواز به مراکز استان‌های دیگر نیز مطالبه جدی مردم خراسان جنوبی است.

هاشمی خاطرنشان کرد: استقرار هواپیمای شب‌خواب می‌تواند بخش عمده‌ای از مشکلات حمل‌ونقل هوایی استان را برطرف کند.

این دیدار که با حضور نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، قول مساعد معاون وزیر راه و شهرسازی مبنی بر توسعه پروازها و بهبود شرایط فرودگاه‌های استان را به همراه داشت.

نویسنده ،خبرنگار و سردبیر: ا .حسن پور