مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان‌جنوبی از اجرای طرح نظارتی ویژه شب یلدا خبر داد و گفت: ۲۰ تیم بازرسی از ۲۵ آذر ماه، بازار مایحتاج استان را رصد می‌کنند.

 مهدی پارسا افزود: با توجه به نزدیک شدن به روزهای پایانی فصل پاییز و فرا رسیدن آیین سنتی شب یلدا و به تبع آن افزایش تقاضای مردمی برای خرید کالاهایی مانند انواع آجیل، خشکبار، شیرینی و میوه، طرح نظارتی ویژه شب یلدا تا یکم دی ماه در سطح استان ادامه خواهد داشت.

وی تصریح کرد: در چارچوب این طرح، تیم‌های گشت مشترک با همکاری دستگاه‌های نظارتی تشکیل شده و از اصناف بازرسی‌های میدانی انجام می‌شود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان‌جنوبی گفت: این طرح برای حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان و با هدف برقراری آرامش بازار، مقابله با قیمت‌های نامتعارف و رعایت سطح قیمتی اقلام خاص این ایام اجرا می‌شود.

وی ادامه داد: رسیدگی به موقع به شکایات و گزارشات مردمی و برخورد قاطع با متخلفان برابر قوانین و مقررات در دستور کار بازرسان در این طرح خواهد بود.

پارسا یادآور شد: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف اعم از کم فروشی، گران فروشی، درج نکردن قیمت، عدم صدور فاکتور و یا الزام افراد به خرید کالا و سایر تخلفات اقتصادی مراتب را با استفاده از سامانه ۱۲۴ به اطلاع بازرسان اداره کل صنعت، معدن و تجارت برسانند تا در صورت احراز هرگونه تخلف، وفق مقررات و قوانین جاری اقدامات لازم انجام شود.

یلدا از غروب آفتاب ۳۰ آذر (آخرین روز پاییز) تا طلوع آفتاب در یکم دی ماه (نخستین روز زمستان) است که از آن به عنوان بلندترین شب سال یاد می‌شود.

نویسنده ،خبرنگار و سردبیر: ا .حسن پور