معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی گفت: ابعاد واقعه پنجم اردیبهشت سال ۱۳۵۹ و شکست حمله نظامی آمریکا در صحرای طبس به عنوان یکی از افتخارات و اثبات حقانیت نظام باید به سراسر دنیا مخابره شود.
سید محمدرضا طالبی در جلسه برنامهریزی سالگرد شکست آمریکا در صحرای طبس افزود: باید از این رویداد مهم در سطح کشور و استان نهایت بهره را ببریم و پیام مقدس این واقعه را به دنیا مخابره کنیم.
وی بیان کرد: یکی از اقداماتی که آمریکا اوایل پیروزی انقلاب اسلامی با هدف کودتا به صورت مستقیم انجام داد، حمله نظامی بود که با کمک و مدد الهی به نیت پاک امام راحل و شهدا طوفان شن در صحرای طبس راه افتاد و دشمن به اهداف خود نرسید.
معاون استاندار خراسان جنوبی گفت: به دنبال آن نیز دشمن برنامههای دیگری همچون ترورها، جنگهای قومی و قبیلهای، هشت سال جنگ تحمیلی نابرابر و اکنون نیز جنگ تمام عیار ترکیبی را برنامهریزی کرده که هر کدام از این اتفاقات سبب شده است که ایران اسلامی تجربیات بیشتری کسب کند و قویتر شود.
وی تصریح کرد: در همه این طوفانها با توجه به استقامت رهبر انقلاب، جان نثاران، متدینین و مردم باعث شده نظام جمهوری اسلامی ایران از این آزمایشات سربلند بیرون بیاید و تجربیات قویتری کسب کنیم.
طالبی افزود: از صدر اسلام و با پایه گذاری مذهب شیعه، علویون که روحیه ظلم ستیزی و مظلوم نوازی داشتند، همواره مورد ظلم و ستم استکبار و استعمار و ظالمان زمان خود بودهاند.
وی گفت: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی نیز با توجه به اینکه دست استعمار و استکبار به ویژه آمریکا و اسرائیل از منابع بسیار غنی ایران اسلامی کوتاه شد، امام خمینی (ره) با اعتقادات راسخی که داشت وضعیت و اهداف دشمن را برای مردم تشریح کرد و دست رد به سینه آنها زد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: آمریکای خبیث از گذشته تاکنون و بدون شک در آینده به دنبال براندازی و تغییر انقلاب و نظام بوده و هست.
وی گفت: اینکه اکنون بیان میکنند هدف ما تغییر رفتار بوده کاملا دروغ است و اگر تاکنون نتوانستهاند کاری انجام دهند چون در توانشان نبوده است و همچنان به دنبال تغییر نظام هستند.
طالبی افزود: برای بزرگداشت سالگرد واقعه طبس کمیتههایی تشکیل و برای هر کدام وظایفی تعیین شده است همچنین باید ائمه جمعه و جماعات، مدارس، سازمان تبلیغات اسلامی و سایر نهادهای فرهنگی نسبت به تشریح و تبیین این واقعه اقدام کنند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان جنوبی هم در این نشست گفت: ذیل ستاد گرامیداشت پنجم اردیبهشت کمیتههای هشتگانه تشکیل شده و مسئولان آن نیز مشخص شدهاند.
سرهنگ پاسدار غلامرضا فلاحی افزود: برای این واقعه نیاز به جریان سازی و درخواست داریم راویان و تاریخ دانان، دانشگاهیان، مدارس، ائمه جمعه در خطبههای نماز جمعه، فضاهای مجازی و سایر جایگاه ها به این موضوع بیشتر بپردازند.
وی بیان کرد: طرحهای هنری و فرهنگی خوبی در این خصوص برنامهریزی شده تا این موضوع ملی در سطح کلان معرفی و تبیین شود و بتوانیم حق مطلب را ادا کنیم.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان جنوبی گفت: اولین سیلی که در مقابله با نظام جمهوری اسلامی به آمریکا زده شد همین واقعه صحرای طبس و شکست دشمن بود که نیاز است بیشتر به آن پرداخته شود.
در این نشست هر کدام از دستگاههای اجرایی به بیان برنامهها و پیشنهادات خود برای برگزاری هرچه بهتر مراسم پنجم اردیبهشت پرداختند.
پنجم اردیبهشت سال ۱۳۵۹ نظامیان آمریکایی با هواپیماها و بالگردهای خود برای ضربه زدن به انقلاب اسلامی نوپای ایران و آزادی جاسوسان در بندشان طی عملیاتی پیچیده وارد عمق خاک کشور شدند و در محلی فرود آمدند که امروز با نام “موزه بینالمللی استکبارستیزی صحرای طبس” شناخته میشود.
عملیات نظامی و حمله تجاوزگرانه نظامیان آمریکایی موسوم به “پنجه عقاب” بر اثر توفان شن و امداد الهی به شکست خفتبار منجر شد.
صحرای طبس در فاصله ۱۳۰ کیلومتری محور طبس – یزد قرار دارد و هر سال به همین مناسبت مراسمی با حضور مردم و مسوولان در شهرستان طبس برگزار میشود.
نویسنده ،خبرنگار و سردبیر: ا .حسن پور
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.