#خبر_و_هنر
#خراسان_جنوبی
#khabar_va_honar
#southern_Khorasan
#Birjand
#khabarvahonar
#خبر_و_هنر #خبروهنر
#خبر_هنر #خبر #اخبار #هنر #فرهنگ
#بیرجند #قاین #طبس #فردوس #سرایان #نهبندان #خوسف #بشرویه #زیرکوه #درمیان #سربیشه
مسئول میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان خوسف از آبگیری دق و کویر اکبرآباد شهرستان خوسف در پی بارشهای اخیر خبر داد.
علی صالحی گفت: «زمینهای دق از جنس قلیایی مسطح با درصد شوری نمک بالاست که نفوذ آب در داخل آن کم است و با توجه بهشدت بارندگی اخیر و عدم نفوذپذیری خاک، موجب جمع شدن آب در سطح 150 کیلومترمربعی دق و کویر اکبرآباد شده که این عامل باعث ایجاد منظره زیبا و بکری شده است.»
مسئول میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان خوسف افزود: «در مجاورت دق اکبرآباد تپههای ماسهای و کویر زیبا و منحصربهفرد قرار دارد.»
صالحی ادامه داد: «دق و کویر اکبرآباد بخش ماژان خوسف مربوط به دوران پِلیوستوسِن در فاصله 85 کیلومتری بیرجند واقع شده و در سال 1396 و با شماره 407 در فهرست میراث طبیعی ملی کشور به ثبت رسیده است. دق اکبرآباد به طول 25 کیلومتر و عرض حدود 6 کیلومتر است.»
