#خبر_و_هنر
#خراسان_جنوبی
#khabar_va_honar
#southern_Khorasan
#Birjand
#khabarvahonar
#خبر_و_هنر #خبروهنر
#خبر_هنر #خبر #اخبار #هنر #فرهنگ
#بیرجند #قاین #طبس #فردوس #سرایان #نهبندان #خوسف #بشرویه #زیرکوه #درمیان #سربیشه
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی گفت: براساس گزارش پلیس راه در محورهای استان ۵۷ نقطه با نبود آنتندهی مناسب تلفن همراه وجود دارد که باید پس از اولویتبندی و تامین اعتبار، مصوب شود.
، علیرضا عباسزاده روز یکشنبه در نشست کمیسیون اجرایی ایمنی حمل و نقل استان افزود: این نقاط باید پس از تعیین اولویتها، ابتدا در کارگروه زیربنایی و سپس تامین اعتبار و لازمالاجرا شدن، در شورای برنامهریزی و توسعه استان به تصویب برسد.
وی یکی از وظایف کمیسیون اجرایی ایمنی حمل و نقل استان را شناسایی نقاط حادثهخیز عنوان کرد و گفت: به دلیل تجربه علمی و براساس آمار و ارقام تصادفات، نقاط حادثهخیز باید رفع نقص شود و ارتقا یابند.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه ۳۱ نقطه حادثهخیز مصوب در سطح استان وجود دارد افزود: ۶۹ نقطه دیگر نیز احصا و برای تصویب به کمیسیون ملی مربوطه ارسال شده است.
وی تاکید کرد: نقاط حادثهخیز استان باید پایش شود و برای اصلاح آنها برنامه زمانبندی تعیین کرد تا از محل منابع ملی در این خصوص اقدام شود.
عباسزاده با بیان اینکه در تصویب این نقاط باید شتاب کنیم متذکر شد: با این اقدام، این نقاط اعتبار میگیرند و میتوان برای رفع آنها وارد عمل شد.
وی اجرای پروژه مجتمع بینراهی سهراهی جعفرآباد – طبس را ضروری خواند و گفت: با توجه به اهمیت این محل در حفظ سلامت مردم، ارتقای ایمنی راه و توسعه گردشگری استان احیای این نقطه برای کمیسیون ایمنی راهها حیاتی است.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی افزود: اگر در این محل زیرساختهای لازم مثل آب و برق فراهم شود، برای ایجاد مجتمع سرمایهگذار وجود دارد.
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: آمار فوتیهای ناشی از تصادفات در سال ۱۴۰۰ با وجود محدودیتهای کرونایی بالاست.
عباسزاده اظهار داشت: اعضای شورای هماهنگی ترافیک استان از آمار و ارقام مربوط به حجم تصادفات و میزان فوتیها آگاهند لذا باید تلاش کنیم در راستای کاهش این آمار با جدیت ویژه اقدام کنیم.
وی افزود: این مسایل به جان مردم مرتبط است، بنابراین باید با ارتقای فرهنگ عمومی در این زمینه گام برداریم.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی گفت: به منظور تقویت فرهنگ راهنمایی و رانندگی، صدا و سیما باید با همکاری و مشارکت سایر دستگاههای اجرایی استان اقدام به ساخت آثار فاخر انیمیشنی، پخش مصاحبه با مسوولان ذیربط و کارشناسان کند.
وی با اشاره به اینکه نمایش این آثار بازدارندگی به همراه دارد گفت: مداومت پخش چنین برنامههایی با هدف فرهنگسازی مورد تاکید است.
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.