??«اطلاعیه دعوت عمومی جهت حضور پرشور و گسترده مردم در مراسم و راهپیمایی بزرگداشت حماسه نهم دی»??

✳️شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی در آستانۀ دهمین سالگرد حماسۀ یوم الله ۹ دی با صدور اطلاعیـــۀ دعوت و فراخوان عمومی اعلام کرد:

?یوم‌الله ماندگار نهم دی‌ماه روز بصیرت و میثاق امت با ولایت، روز نمایش معجزه الهی تجلّی وحدت ملّت ایران حول محور ولایت و نماد ولایتمداری، دیانت، بصیرت،دشمن‌شناسی، تکلیف‌گرایی و عملِ به‌هنگام مردم فهیم، متدیّن و زمان‌شناس ایران اسلامی است.

✅روزی که با تجلّی دست قدرت الهی و خلق حماسه‌ای بی‌بدیل با حضور خودجوش امّت عاشورایی در عظیم‌ترین راهپیمایی تاریخ،رذیلانه‌ترین فتنه آمریکایی صهیونیستی در هم پیچید و بار دیگر قابلیت و کارآمدی نظام دینی مبتنی بر زعامت ولایت فقیه در عبور عزت‌آفرین و مقتدرانه از بحران‌ها را نشان داد و ثابت کرد که اگر همه قدرت‌های مالی و سیاسی جهان در مقابل نظام اسلامی بایستند این نظام قادر است سلحشورانه در مقابل آن‌ها قد علم کند و با کمترین هزینه، اهداف خود را پیش ببرد. لذا زنده نگه‌داشتن و بزرگداشت این یوم‌الله به معنی واقعیِ کلمه و تبیین دستاوردهای گرانسنگ حرکت در سایه دین، بصیرت‌افزایی و روشنگری، وظیفه‌ای همگانی است.

✳️ ویژه مراسم بزرگداشت حماسۀ نهم دی امسال همزمان با سراسر کشور با شعار سراسری؛ نهم دی، مظهر بصیرت، ولایتمداری و عبور از فتنه ها در سراسر استان خراسان جنوبی به صورت باشکوه برگزار خواهد شد، ویژه مراسم و راهپیمایی میثاق امت با ولایت در شهر بیرجند نیز روز دوشنبه نهم دی، با سخنرانی ” حجت الاسلام والمسلمین شیرازی”، «نماینده معزز ولی فقیه در سپاه قدس» و با حضور پرشور مردم عزیز بیرجند در مسجد امام حسین (ع)از ساعت ۰۹:۳۰ صبح آغاز و پس از استماع سخنرانی، راهپیمایی در مسیر خیابان شهید تیمورپور صورت خواهد گرفت.

✅شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان، با استعانت از خداوند قادر متعال و با هدف خلق حماسه‌ای دیگر از مردم بصیر و همیشه در صحنه استان، دعوت می نماید؛ تا همراه با ملت انقلابی و بصیر ایران اسلامی، با حضور پرشور، گسترده و آگاهانۀ خود در مراسم و راهپیمایی بزرگداشت دهمین سالگرد حماسه عظیم نهم دی حضور به هم رسانده و بار دیگر با آرمان های انقلاب اسلامی و امام راحل عظیم الشأن، شهیدان والامقام و ولایت تجدید میثاق نمایید.

? شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی