
سید علی زمزم با بیان این که داوری آثار دریافتی و انتخاب شهرهای مرحله نهایی از میان ۳۶۷ شهر مشارکت کننده در این طرح انجام گرفت، ادامه داد: پس از چند مرحله داوری ۱۲۹ شهر در ۹ حوزه موضوعی به مرحله نهایی راه یافتند.
به گفته وی خوسف در حوزه ادبیات به شبکه ۲۷ شهر خلاق ، مود در حوزه صنایع دستی و سنتی به شبکه ۱۸ شهر خلاق و نهبندان در حوزه هنرهای تجسمی به شبکه ۲۲ شهر خلاق فرهنگی و هنری در کشور پیوست.
زمزم با اشاره به این که توجه به ظرفیتهای بومی، محلی، ملی و ارزشهای دینی در طراحی و اجرای برنامهها از جمله شاخص های انتخاب شهرها توسط هیئت داوران بود، اضافه کرد: تأثیر پایدار در ارتقای سطح فرهنگ و هنر شهر، مشارکت مردمی و فعالان حوزه فرهنگ و هنر و خلاقیت و نوآوری در برنامهها نیز از دیگر شاخص ها بود.
لازم به ذکر است که شبکه شهرهای خلاق فرهنگ و هنر عنوان طرحی برای شناسایی ظرفیتهای فرهنگی و هنری در شهرها و مناطق جغرافیایی ایران با نگاه آمایش سرزمینی و ایجاد شبکههایی برای تعریف همکاریها و برنامههای مشترک میان آنها است.
این طرح با محوریت معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با مشارکت نهادها و دستگاههای فعال فرهنگی و هنری در حوزه شهری از جمله سازمان شهرداری و دهیاریهای کشور، وزارت میراث فرهنگی و گردشگری و کمیسیون ملی یونسکو در حال اجراست.
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.